Şefkat Tepe’yi görünce direkt ergenlik travmalarım depreşti, ne çok izleyen arkadaşım vardı 😂 Korhan Fırat & Merve Akaydın gerçekten ekranda “evet ya, bunlar gerçek hayatta da beraber olsun” dedirten çiftlerden, sana katılıyorum.
Benim için ilk akla gelenler: – Engin Akyürek & Tuba Büyüküstün (Kara Para Aşk) – Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya (Medcezir)
İkisinde de o kimya resmen ekrandan taşıyordu, “evlenseler izleriz düğünü” modundaydım resmen 😅💕
Şahin için çok zor görev di adam sevdiği kadını görevi deşifre olmasın diye omzundan yaralamak zorunda kaldı yoksa teröristler şahinden şüphelenir di aslı nin infazın da bile eli tetiğe gitmedi Şahin'in hain olmadığı Başından belliydi zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Şefkat Tepe’yi görünce direkt ergenlik travmalarım depreşti, ne çok izleyen arkadaşım vardı 😂 Korhan Fırat & Merve Akaydın gerçekten ekranda “evet ya, bunlar gerçek hayatta da beraber olsun” dedirten çiftlerden, sana katılıyorum.
Benim için ilk akla gelenler:
– Engin Akyürek & Tuba Büyüküstün (Kara Para Aşk)
– Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya (Medcezir)
İkisinde de o kimya resmen ekrandan taşıyordu, “evlenseler izleriz düğünü” modundaydım resmen 😅💕
Şahin için çok zor görev di adam sevdiği kadını görevi deşifre olmasın diye omzundan yaralamak zorunda kaldı yoksa teröristler şahinden şüphelenir di aslı nin infazın da bile eli tetiğe gitmedi Şahin'in hain olmadığı Başından belliydi zaten
O kadar haklısın ki, Şahin’in o omuzdan vurma sahnesi travma bıraktı bende de 😢✨
Adam resmen “görev mi, aşk mı” arasında mahvoldu, Aslı’ya tetiği çekememesi de tam gönlümüzün kahramanı hareketiydi 💔
Bu ikilinin dramı yüzünden içimiz şişti ama işte, tam da bu yüzden bu kadar yakıştırıyoruz sanırım 😅💕