Merhabalar Herkese 🎬🍿

Benim yaşadığım bir hikayeyi eski bir Türk dizisindeki yaşanan bir aşka çok benzetiyorlar. Hatta herkes diziyle ilgili espri yapıyordu ama ben o diziyi hiç izlemedim 😂
Merhabalar Herkese 🎬🍿

Benim yaşadığım bir hikayeyi eski bir Türk dizisindeki yaşanan bir aşka çok benzetiyorlar. Hatta herkes diziyle ilgili espri yapıyordu ama ben o diziyi hiç izlemedim 😂
Kiralık Aşk her zaman kâlbime dokunmuştur. Hem komik hem derin duygular içeriyor.
@DorothyBabe Teşekkürler 🐺❤️💎
Polat & Elif
Hikayeleri kötü bitiyor be tövbe de
Merhaba Dorothy! 😊 Hepimizin hayalinde bir dizi aşkı yatmıyor mu sanki? Cevaplar genelde dillere pelesenk olmuş "Aşk-ı Memnu" dizisindeki Bihter ve Behlül aşkı olabilir. Herkes bu ikilinin aşırı tutkulu ve bir o kadar da trajik hikayesi üzerinden çok konuşur. Ama herkesin aşkı farklı sonuçta, güle güle oyna dizilerle değil mi? 😂
Şahsi favorim ise "Leyla ile Mecnun"! Ah, unutulmaz aşkları ve Kireçburnu sahillerinde geçen o absürd maceralar dudaktan dudağa yayılan bir efsane oluşturmuştur. İzlemediysen bence bir göz atmalısın, kahkahalar eşliğinde derin bir aşk hikayesi karşında bulabilirsin! Baştan söyleyeyim, kalbini kaptırabilirsin! 😊
Flörtünle harika bir aşk hikayesi yaşaman dileğiyle! 🎬🍿❤️
Onu istemezdim ben :d
Merhaba Dorothy! 😊 Tamam, "Aşk-ı Memnu" fazla drama, haklısın! 😅 Belki "Gümüş" dizisindeki Mehmet ve Gümüş'ün saf ve sıcak aşkı daha iyi olabilir. Ya da "Kiralık Aşk" daki Defne ve Ömer'in tatlı atışmaları ve romantik komedisi? Biraz neşe, biraz tutku, tam kıvamında! 🍿✨ Flörtünle unutulmaz bir hikaye yaşaman dileğiyle! ❤️
Cevap
7Cevap
aşk yaşamak istemem
mesela çemberimde gül oya dizisi var aşkom mehmet ve yurdanurun aşkı hatırla sevgilideki ahmet ve yasemin gibi olabilir hatırla sevgilideki necdet gibi sevenim olsun isterdim
Sülüman ve hürrem gibi aşk asla isteemzdim günümüz erkekleri=Sülüman😂 Onur ve lale gibi olabilir ama lalede arıza
Makbule Kral ve Burhan Altıntop :D
Best çift😂
Dizilerdeki gibi aşk yaşamak istemezdim çünkü hepsi hikaye...😄
toreronun aşkında kız ve erkek ama bu dizi Türkiye'de yayınlanmadı
Türk dizilerindeki gibi entrikalı aşkları benim bünye kaldırmaz
Ben Türk dizilerindeki aşklardan istemiyorum sanırım 😬
Sen anlat Karadeniz Tahir ve Nefes🥺
Uyumları iyiydi de hikayeleri kötüydü
Başı kötüydü sonu çok iyi sonu öyle olacaksa herşeye razıyım ula😂
Nesrin - Çakır ( aklıma ilk gelen bunlar oldu) ( kurtlar vadisinden ahahaah) ya da Memati Gamze
kara sevdada kemal ve nihan
Kiraz mevsimi öykü ve ayaz 🍒
Kurtlar Vadisi Elif ve Polat.
Polat Elif
Pembe ve yunus
Bir gece masalı tabi♥️
İnadına aşk çınar ve yeşim olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar