3 aylık ilişki ve detaylar?

3 aylık ilişkimi karşı taraf artık sana karşı bir şey hissetmiyorum diyerek bitirdi.. Son 1 haftaya kadar her şey yolundaydı.. İlişki çok hızlı sarılmalar, bakışmalar, elele tutuşmalar ve farklı zamanlarda cinsel deneyimlerle ilerledi.. Hatta son 2 gün içinde yeni yıl hediyeleri alındı verildi, ve bir hafta sonraki konser için anlaşarak bilet alındı.. Ama 2 gün sonra karşı tarafın isteğiyle ayrılık gerçekleşti.. Ben 47 yaşında hiç evlenmemiş, emekli olup halen çalışan biriyim, karşı taraf benimle aynı yaşta eşini 11 yıl kaybetmiş 21 yaşında bekar onunla yaşayan oğlu olan biri.. eşinden bağlanan emekli maaşı ile geçiniyor, oğlu üniversite öğrencisi.. ilişkinin başında çok büyük enerji ile başladık, aynı gün randevu sonunda sarıldık bile, dediğim gibi son günlere kadar her şey normaldi.. bana sebeblerden birinin kendi duygu eksikliği yanında oğlu ve annesininde ilişki ve evliliğe karşı olduğunu söyledi, kararında bununda etkili olduğunu söyledi.. Son 15 gün içinde işede başladı o sebeptende biraz gergindi ama bir anda bu kadar ani bir duygu değişimi sizce normal midir? Ayrılan o olduğu için ona geri dönüş yapamıyorumda, şu an biraz üzülüyorum elbette ama neden böyle oldu diyede hep aklımda sorular var..
3 aylık ilişki ve detaylar?