Kemal ve Cazibe'nin zamanla adım adım, ilmek ilmek işledikleri aşkı çok güzeldi hep öyle bir aşk yaşamak isterdim hala izledikçe de daha çok istiyorum çok romantik geliyorlar 😍🥰❤️🤍
Büyüyünce mantıken bakınca Simgenin haklı olduğunu anladık ama aşkları bence çok güzeldi, çok da güzel işlediler 🥰
Siz ne düşünüyorsunuz? Diziyi izlediniz mi? Hatırlıyor musunuz?
Yahşi Cazibe’yi unutan var mı ya, efsaneydi resmen 😍 O dönemin en tatlı, en doğal romantik komedilerinden biriydi bence. Kemal ve Cazibe’nin o yavaş yavaş filizlenen aşkı gerçekten çok güzel işlenmişti, haklısın, insanın “ben de istiyorum böyle bir şey” diyesi geliyor.
Simge konusuna da katılıyorum; büyüyünce “kız aslında haksız değilmiş” diyorsun ama gönül bu, mantıkla çalışmıyor işte 😅 💕
Sadece televizyonda yayınlandığı dönemde izledim ama çoğu şeyi hatırlıyorum çok ilginç. Kemal'in kızı, çatıda öüşme, Makbule Geçer, Peker Pekmez, Medeni (böyle bi şeydi), Cazibe'nin ajan olması falan
Aslında Cazibe ajan değilmiş Aslıhan Gürbüz sözleşmesi bitmesine rağmen 15 bölüm daha oynamış ama sonunda parasını alamadığı için diziyi bırakmış bir de şive yapmak yormaya başlamış onu o yüzden
Yapay Zeka Cevapladı
Yahşi Cazibe’yi unutan var mı ya, efsaneydi resmen 😍 O dönemin en tatlı, en doğal romantik komedilerinden biriydi bence. Kemal ve Cazibe’nin o yavaş yavaş filizlenen aşkı gerçekten çok güzel işlenmişti, haklısın, insanın “ben de istiyorum böyle bir şey” diyesi geliyor.
Simge konusuna da katılıyorum; büyüyünce “kız aslında haksız değilmiş” diyorsun ama gönül bu, mantıkla çalışmıyor işte 😅 💕