Kadınlar olarak artık kadına siddet dizisi taciz tecavüz iğrenç gelenek gorenekli diziler görmek istemiyoruz neden diziler iğrenç?

Bütün televizyon dizileri iğrenç ama kadınlar artık bu içerikleri şikayet ediyolar rtuge tepki gösteriyorlar protesto ediyolar şikayetçi oluyolar senaristlerden o dizide oynayan iğrenç oyunculardan kadınların aslında bu ben sizin erkek dünyanizdan degerliyim deme şekli olmaya başladı çok haklıyız biz sizin erkek dünyanizdan daha değerliyiz yani erkek dünyanız ataerkilliginiz eski çağlarda yobaz çağlardaki gelenek görenek göre yaşamanız ben televizyonu açtığım da eşref rüya çeviriyorum kadınları metalastiran inci taneleri sayfayı çevir sahipsizler akraba şiddeti akraba ilişkisi çeviriyorum halef iğrenç doğu kültürü okumuş adamın bile töre için gelip karısına zarar vermesi eşref rüya dizisini izleyen 17 bütün yaş aralığındaki erkekler mafya olmak istiyor cetelesiyor akran zorbalığı çocuklar eşref baba diyip mafya birisini örnek alıp daha önce çukur Polat Alemdar iğrenç insanları güzelmiş gibi gösterip güçlü gösterip Türk dizi sektörünun hepsi birbirinden sapık hepsi kaaptilip insan gibi diziler yapılmalı erkeklere özel dizi sektörü bile igrenclige bak
Kadınlar olarak artık kadına siddet dizisi taciz tecavüz iğrenç gelenek gorenekli diziler görmek istemiyoruz neden diziler iğrenç?