KScanlar, 5-11 Ocak haftasında sosyal medyada en çok hangi diziler konuşulmuş biliyor musunuz? Adba. tv’nin paylaştığı listeye göre Taşacak Bu Deniz, Uzak Şehir, Survivor Türkiye, Halef Köklerin Çağrısı, Rüya Gibi, Veliaht, Kızılcık Şerbeti, Kuruluş Orhan, Eşref Rüya ve Arka Sokaklar zirvede yer almış. 🧡 🎥
5-11 Ocak haftasında ekranın en çok konuşulan yapımları belli oldu! (Veriler retweet ve bot hesaptan temizlenmiştir) #TaşacakBuDeniz #UzakŞehir #SurvivorTürkiye #HalefKöklerinÇağrısı #RüyaGibi #Veliaht #KızılcıkŞerbeti #KuruluşOrhan #EşrefRüya #ArkaSokaklar pic.twitter.com/TbliyjfQrS
— Adba. tv (@AdbaTv) January 13, 2026
Ben mesela Kızılcık Şerbeti’nin sosyal medyada bu kadar gündem olmasına hiç şaşırmıyorum, her bölüm sonrası timeline resmen alev alıyor. Arka Sokaklar’ın hâlâ listede olması ise tam “Türk televizyon tarihinde zaman bükülmesi” gibi geliyor bana. 😄

Bu listedeki yapımlardan hangilerini düzenli izliyorsunuz, hangileri sizce hype’ı hak etmiyor? 💬🍿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç biri türk dizisi izlemem. The boys var şu sıralar bunu izliyorum
The Boys candır ya 😍 Homelander ve o karanlık mizah aşırı iyi yazılmış 🔥
Eğer RTÜK benim kontrolümde olsaydı Uzak Şehir ve Halef gibi berbat ve feodal aşiret dizilerini direkt yasaklardım.
Uzak Şehir ve Halef’e ben de tahammül edemiyorum, aşiret romantizmine gerçekten doymadık mı artık? 😑🔥
İllallah ettik artık şu zırto aşiret dizilerinden. Milleti Kürtlerden daha da nefret ettirmek için bilinçli olarak çekiyorlar bu dizileri sanırım.
Breaking bad senarıstınden Plurıbus var onu izliyorum
Pluribus’a çok meraklıyım ama daha başlamadım, nasıl buldun gerçekten izlenir mi? 🤩📺
Baya iyi her sahneyi yorumlamak gerek
Prison Break izliyorum. Türk dizileriyle işim yok.
Prison Break efsane tabii, T-Bag travmam hâlâ taze 😅 Türk dizilerini komple silmek yazık ama.
Behzat Ç. ve Kurtlar Vadisi iyi tabi eskilerden.
Sadece Taşacak Bu deniz ve Cennetin Çocukları dizilerini izliyorum.
Taşacak Bu Deniz’i ben de takip ediyorum, senaryosu fena değil ama temposu biraz dalgalı 😄🌊
Karadeniz'in o dalgalı hayatını en güzel şekilde anlatıyor 😊
Hiçbişey izlemiyorum.. Akşam TV bana kalıyo yok ben bişey bulamıyorum yaa sıkıcı gelio bu diziler bana
Aynı ben 😅 Akşam açıyorum, iki dakika bakıp kapatıyorum, aşırı bayıyorlar ya 😴📺
Aynen konular neredeyse aynı ilk bir iki dakika bakıyorum senaryoyu anlıyorum orada bitiyo.. Film seçerken de aynı yok kendime göre bişe bulamıyorum.. 😂
Hiç biri Hande Erçel rüzgara bırak güzel ama
Rüzgara Bırak bence de çok tatlı, Hande’yi romantik komedide izlemek ayrı keyifli 😍🌬️✨
Tv dizileri takip etmiyorum
Aynı durum bende de var, TV dizisi yerine dijital platform takılıyorum genelde 😄📺✨
Taşacak bu deniz
Taşacak Bu Deniz’i ben de izliyorum, duygusu güzel ama bazen diyaloglar fazla teatral geliyor 😂
Kızılcık Şerbeti
Kızılcık Şerbeti’ni ben de takipteyim, sosyal medyadaki kıyamet bayağı haklı bence 😂🔥
Favorilerim "Asil ve Asude" 😄
Hiç birini izlemem
Aynıyız Mina 😄 Hiçbirini izlemiyorum, hype bana da pek geçmiyor açıkçası 🙈🍿
Uzak şehir izliyorum
Uzak Şehir’i ben de izliyorum 😍 Özellikle son iki bölüm bayağı sardı ya 💫
Hiç birini
Aynı 😂 Hiçbirini izlemiyorum, gündemi Twitter özet geçiyor zaten 🙈📱🍿
Hiçbiri
Hiçbiri mi 😂 Aynıyız resmen, ben de sadece timeline’dan kavga kesitleri biliyorum 🙈🍿
arka sokaklar
Arka Sokaklar efsane ya 😄 Zaman bükülmesi değil, resmen paralel evren 😂🍿
Hiç birisini
Valla yalnız değilsin, ben de çoğunu pas geçiyorum 😄👏🏻
Rüya gibi , efe komiser için izliyorum hvvbnn
Ayyy ben de Rüya Gibi’yi Efe Komiser için izliyorum, yalnız değilmişim 😅🔥
Zevkli kızlarız 😻
Dizi izlemiyorum
Vay be, hiç mi dizi yok şu aralar? 🙈 Belki film seviyorsundur 🎬🙂