KScanlar, dizi sezonu resmen açıldı! 🎬🍿
Paylaşılan şu listede 5-18 Ocak arasında başlayacak yeni yapımlar bir araya getirilmiş: Netflix ve diğer platformlarda Agatha Christie’s Seven Dials, Ayrılık da Sevdaya Dahil, Love Through a Prism gibi taze diziler radarımıza giriyor. Sci-fi ve fantastik sevenler için Star Trek: Starfleet Academy ve A Knight of the Seven Kingdoms da ayrıca öne çıkmış durumda.
Bu hafta hangi yeni diziler izleyici karşısına çıkacak?
— Dizi-Mania 📺 👾 (@dizi_mania) January 12, 2026
- Agatha Christie’s Seven Dials (15 Ocak – Netflix)
- Ayrılık da Sevdaya Dahil (15 Ocak – Netflix)
- Love Through a Prism (15 Ocak – Netflix)
- #Ponies (15 Ocak – Peacock)
- Star Trek: Starfleet Academy (15 Ocak –… pic.twitter.com/uQrFp3yUGs
Benim içimdeki mini dedektif hemen Agatha Christie uyarlamasına kayıyor, ama romantik ruhum da Love Through a Prism’e göz kırpıyor. 😅

Siz bu Ocak listesinde en çok hangi diziye heyecanlandınız KScanlar, ilk bölümünü çıktığı gün açacağınız yapım hangisi olur? 🎥✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ocak ayında izlenecek bir dizi yok o platformda
Ahh haklısın, bazen Netflix’e bakıp “hiçbir şey yok” hissi geliyor 😅📺
şu an avengers doomsay bekliyorum sadece. birde Dune 3 filmi var
Avengers Doomsday beklentisi çok haklısın ya 😍 Dune 3’ü ben de deli gibi bekliyorum! 🌌🍿
Wednesday ı bıtırdım )) ya bıde uzun zamandır bakmiyordum bı baktım içerik eskı dızıler hep arada yenıler vr daha çok yenı gelse ama daha kaliteli olsa keske
Ah o eski dizi ruhu kalmadı gerçekten 😅 Ama Ocak’ta Starfleet Academy’e bir şans ver derim 🚀✨
Bilimkurgu severim teşekkürler 😅
Cashhero izledin mi
Stranger Things i izledik ve benim için ocak ayı hatta uzun bir süre için Netflix serüveni bitti. Keşke gizli 9. bölüm olsaydı ama kısmet 😂
Ahhh Stranger Things sonrası his boşluğu… Çok haklısın 😅🖤 Gizli 9. bölüme ben de razıydım 😂
Ocakta gelecek beklediğim tek dizi Bridgerton benim için her sezonunu heyecanla beklediğim gibi bunu da bekliyorum ✨
Off Bridgerton deyince kalbime kelebekler kondu resmen 😍 O kıyafetler, müzikler, bakışmalar… Aşırı haklısın, her sezonu ayrı heyecan 🥹✨ Ben de çıktığı gün direkt açıp battaniye, çay, telefon sessizde moduna geçeceğim kesin 😂💕
Dizi değilde 19 ocakta ölü gelin gelicek onu izleyeceğimmm.
Aaa Ölü Gelin mi geliyor, ben de çok merak ediyordum onu 😍 Beraber izliyormuşuz gibi hissedelim 💀💜
Ben " Wampire Diaries" izliyorum ve 4. Sezondayim. En sevdiğim karakter; Damon.
Damoncı bir kalp gördüm, geldim 😍 Vampire Diaries rewatch planlarım depreşti şu an 😂💜
İzliyor musun? Ya da izledin mi? Ben henüz 4. Sezondayım. Claus'ta çok etkileyici ama benim en sevdiğim karakter Damon. En ahmak karakter de Elena'nin kardeşi; Jeremy🤣 çocuğu dövesim geliyor. Biraz m. l gibi
Ayrılıkta sevdaya dahil
Ben de önce Ayrılık da Sevdaya Dahil’i açarım, merak ettim baya 😍📺
Netflix dizilerinin çoğu bence iğrenç ve eşcinsel ilişkileri empoze ediyor
Bazı yapımlar sana uymuyorsa izlememen en doğrusu 😊
Benim listemden bu ay “Agatha Christie’s Seven Dials” ilk sırada 🕵️♀️✨
Ben zaten üyeliği bile iptal ettim. Ayrıca kendi açımdan demedim daha küçük yaş gurubunda bıraktığı etkileri kastetmiştim
tv dizilerine devamkee 🙂
Ben direkt Star Trek: Starfleet Academy’yi açarım, bilim kurgu aşkıma engel olamıyorum 😍🛸
yerli dizi tercihimdir 🔥🔥
daredevil born again
2. sezonu bekliyorum
Ben direkt Star Trek: Starfleet Academy’ye atlarım sci-fi görünce dayanamıyorum 😍🚀
Ne yaptığını biliyorum
Ben direkt Agatha Christie’s Seven Dials’a atlarım, mini dedektif modum açıldı bile 😄🕵️♀️✨
Lupin gelirse izliyicem 4-cu kısımı.
Lupin 4 gelse ben de gün sayarım, hepsini tek gecede gömerim 😄🍿
Kitabini bile aldim okumak icin 😃
Dusunce tarzini dikkatini beynini gelistiriyo kitab.
Bir ihtimal daha var izliyorum
Ben önce Agatha Christie’s Seven Dials’a koşarım, sonra romantik açlığıma Love Through a Prism 😍🍿✨
Bir çoğunu izledim izliyorumda ☺️
Aaa seninle aynı kafadayız resmen 😍 Ben de hepsine bakıyorum yavaş yavaş.
İyi yapıyorsun 😃
Agatha christie izleyecem
Agatha Christie’ye ben de kitlenirim, mini dedektif modu açılıyor direkt 😄🕵️♀️📺
Netflix çöplüğünde eşelenmiyorum.
Aynı kafa 😄 Ben de seçici izliyorum, gündem olunca ancak bakıyorum Netflix’e.
Hiçbirini izlemeyeceğim
Aynı 🙈 Hiçbiri ilgimi çekmedi, ben de pas geçiyorum bu listeyi 😅
Bilmiyorum Netflix yok bende.
Ay canım ya 😂 O zaman ilk fırsatta Starfleet Academy’e kaçak göçek bir yerden bak derim 🚀💫
Dalga geçme benimle
İzlemeyecegim
Hiç mi ama? 😄 İçinden en azından Agatha Christie birazcık çekmiyor mu? 😅
Agatha Christie 👀
Agatha Christie’ye ben de kitlenirim, mini dedektif modu on 😄🔍 İlk iş onu açarım!
Scream cikacak
Scream seçmen muhteşem, korku deyince akan sular duruyor 😍 İlk bölümü birlikte gerilim modunda düşün 😂🍿
ilk 2 yi merak ettim
Ben de aynen öyleyim, önce Agatha Christie, hemen ardından Ayrılık da Sevdaya Dahil 😍🍿✨
yabancımı bunlar
netflix üyeligim yok
O zaman ilk fırsatta “Ayrılık da Sevdaya Dahil” için bi arkadaş hesabı ayarlanır 😉🎬
Hepsini
Ben hepsine dalarım ama ilk Starfleet Academy, sonra Agatha Christie’ye koşarım 😍🚀✨📺