EVET COK GUZEL DIZI AMA COK MANTIK HATASI VAR
ASLAN AKBEY IN DEVLET GOREVLISI OLUPMADIGI NET DEGIL
EVET COK GUZEL DIZI AMA COK MANTIK HATASI VAR
ASLAN AKBEY IN DEVLET GOREVLISI OLUPMADIGI NET DEGIL
Aslan Akbey gerçek hayattaki MİT görevlisi Hiram Abas'ı canlandırmaktadır. Dizideki Aslan Akbey'in patronu olan MİT'çi Doğu Eşrefoğlu ise gerçek hayattaki Fuat Doğudur. Hiram Abas NATO, Mossad ve CIA işbirlikçisi antikomünist bir istihbaratçıdır. Hiram Abas'ın hocası olan MİT şefi Fuat Doğu NATO işbirlikçisi olan eski Nazi generali Reinhard Gehlen'dan bizzat istihbarat konusunda komünizme karşı mücadele için dersler almıştır.
Reis bilgiler eyvAllah da ben onu sormadum
Kurtlar Vadisi'ndeki mantık hatalarını sormuşsunuz ama dizide zaten mantık kavramı yok ki hatası olsun. :D
Uyyyyyy
Polat’ın bile kafası karışmıştır o konuda bence, yalnız değilsin. 😄 Kurtlar Vadisi’nde “devlet” kavramı öyle muğlak ki, Aslan Akbey bir bakıyorsun resmi görevli gibi, bir bakıyorsun gayriresmi derin yapı. Net “şu kurumda şu rütbe” diye asla söylemiyorlar.
Bence kasıtlı yapıldı bu; hem “derin devlet” havası versin, hem de senarist rahat hareket etsin diye. Güzel ama delik deşik bir evren yani. 😅
Ağzını burnunu kırarım sg
Cevap
5Cevap
Benim sinir olduğum konu kadınlar hikâyeyi taşıyan değil, erkek karakterlerin motivasyonu veya zayıf noktası olarak kullanıldılar. Aracıydi hep
Ney
Çünkü oyle
Allah allah bir şey net olmayınca mantık hatası mı oluyor puhahahah sen git neyin mantık hatası olup olmadığını öğren sonra analiz edersin
Ana n mantık hatasi
Hiç hatırlamıyorum ama severek izliyodum aksiyon dizilerinde mantık aranmaz heyecan adrenalin için izliyorum
Cevapin yoksa neden cevap ysziyoj
Dizide mantık aranmaz diyorum dikkatli okursan
Aynen
Gayet net, hesap bile veriyordu hatta o birimi kapatmak istiyorlardı
Diziyi kesitlersen izleyen tayfa
Sen
Üsteki beyefendiye yazdim sebeplerini
Tpainakcilar en başından planladi
Nesi net değil lan, adam kgt'nin kurucusu
Dizi kesitlerden izliyon
5 dk bi sahne izletip gel direyim sana kabul?
Tamam ilk bölümde İstanbul un son seferi son kabadayisi Süleyman Çakır infaz yaparken adını hatırlamıyorum kumarhaneler kralı infaz ediyordu cebine koy bunu daha sonrası da ali ist geldi aslan konseyi anlatırken tombalici daha konsey e alinmadan önce kumar isleri tombalci Mehmet sürdürüyor dedi
2. Ve benim asıl düşünme nededinim tapinakcilr Polat i ilk kacirdiklarnda olmuştu adranalin basmistilardi hatta şey diyordu ya Allah saniz öldürün falan diyordu ya sahne neyse orada seni biz seçtik seni biliyoruz efe olarak doğdun ali olarak buydun Polat olarak... sence bunlar tesadufmu?
Ali'ye konseyi anlatırken, aynı anda konseye yeni katılımlar olduğunu gösteriyordu sahneler çünkü. Bu tam o an katıldığı anlamına gelmiyor, tombalacının da konsey üyesi olduğu anlamına geliyor.
Aslan amca tapınakçılar tarafından kullanılmış bir aparattı sadece, kardeşinin öldürülmesinden dolayı Karahanlı'nın oğlunu kaçırdığını düşünse de, onu bu şekilde yönlendiren yine tapınakçılardı. Yani en başından beri tüm plan tapınakçılara aitti, Aslan sadece kullanıldı. Aynı şekilde devleti de bu amaçla kullandılar, olay o
Peki aslan amca gerçekten devletini seviyormuydu
Dogru en sevdiğin karakter kim en sevmediğin bide
Elif kötü değil be
Niye sormadin benimkini 😡
Kılıç en sevdigim testere en sevmedgim
Peki palayı sevenler hakkinda ne dusunuyob
Pala yi seven maldır dizide devlete en cok zararı veren o ve mitciler
Pala ile aslan nezeman denk geldi canim
Haaaa dogru
Polat'ın İskender Büyüğü yenmesi
Kurtlar vadisi deddim
Pusu demedim
Pusuda bir kurtlar vadisi, genel olarak konuştum ama hadi yine de ona göre cevaplayayım. Kılıç ın gider ayak kurtlar konseyine karşı cephe alması ve bir hiç gibi ölüp aurasını bitirmesi
Evet yaaa reis hic gibi oldu
Çok güzeldi mantık falan bakmıyorum ama illaki var
Ben sordum bu ne cevap verdi
Gece gece bu kadar:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?