Diziler & Filmler Kurtlar vadisi mi çukur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben eskiden cukur izlerdim sonra kurtlar vadisine basladım gozümde cukur bebe dizisi gibi geldi sizce kurtlar vadisi mi çukur mu? Güncellemeler+1 yıl Edit: kurtlar vadisi Kurtlar vadisi mi çukur mu? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Kurtlar vadisi Türk dizi tarihinin miadı desem yanılmış olmam 1 1 Yorumla EldrithcArrow__ +1 yıl Hiç unutmam. Persembe akşamları hayat durur herkes diziye kikitlenirdi. O saatlerde sokakta insan görmeyi bırak kedi göremezdik 😀 Yorumla
Gamkeder Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Kurtlar Vadisi harbi saçından anlayanların dizisidir. Kabadayının çatıda ucan kaçan adamı olmaz 0 0 Yorumla
Emre61ömür Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm şampiyonlar ligi 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ben 95 deyim kvp yi 150 160 a kadar izlicem Yorumla Emre61ömür +1 yıl 97 den sonra değmez kanka Yorumla
ByTatlııÇocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Çukur dandik bir dizi ve çok yapmacık saçma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kurtlar vadisi Türk dizi tarihinin miadı desem yanılmış olmam
Hiç unutmam. Persembe akşamları hayat durur herkes diziye kikitlenirdi. O saatlerde sokakta insan görmeyi bırak kedi göremezdik 😀
Kurtlar Vadisi harbi saçından anlayanların dizisidir. Kabadayının çatıda ucan kaçan adamı olmaz
Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm şampiyonlar ligi
Aynen ben 95 deyim kvp yi 150 160 a kadar izlicem
97 den sonra değmez kanka
Çukur dandik bir dizi ve çok yapmacık saçma
Tabiki kv ilk 97 bölüm
Laz ziya nın daşşaklarrı çukurdan daha iyi
Kurtlar Vadisi efsanedir
İkisi de değil ezel izle
Tabikide kurtlar vadisi
KVP.
k. vadisi
Kurtlar vadisi