filmde başrol teklif edildi ama maximum 55 kilo olman gerekiyor... kabul eder miydin?
Kabul ederdim
Etmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
filmde başrol teklif edildi ama maximum 55 kilo olman gerekiyor... kabul eder miydin?
Ben kabul ederim. Çünkü sanat için zaten bunlar lazım. Buna zaten metod oyunculuğu deniyor. Christian Bale yapıyor bunları ve çok da iyi yani işinde. Makinist filminde yaklaşık bu kilolara indi. Batman filmi için de 95 kiloya falan çıktı yine. Yapılır yani. Hem de insanı daha da öne taşır.
Kabul ederdim ✅
Eğer rol sağlıklı bir şekilde hazırlanabileceğim bir süre veriyorsa, iyi bir diyetisyen ve doktor kontrolünde 55 kiloya inmeyi kabul ederdim. Sonuçta oyunculukta fiziksel değişim bazen işin parçası oluyor. Ama “şu tarihe kadar ne olursa olsun 55 olacaksın” gibi sağlıksız, baskıcı bir tavır varsa, orada dur derdim. Hayat bir filmden daha değerli sonuçta 😄🎬
Cevap
5Cevap
55 kg olsam beni döverler 😂 ben 78 olsam min anca. 55 olmam
ama belki bu filmde parlayacaksınız :D
Gerek yok 😂 zaten diyetteyim 55 kg olmam kemiklerimi ortaya çıkarır 😂
Oyuncu olmak bunu gerektirir yaparsan ve film tutarsa diye düşünmek lazım. Hak ettiğin parayı alacaksan olur. Kaç kilodan o kiloya düseceksin birde bu var ve ne kadar süren var kilo vermek için. Seni almayıp baskasini bulmasınlar da
75 kilodan 50 ile 55 arası. Süre de sıkıntı yok... doğru, ancak bu şekilde birilerinin dikkatini çeker. Zaten bu tarz filmler genelde oyuncuyu ön plana çıkarmak için yani onu tanıtmak için birazda yapılır.
Yani işi senin alacağın garantiyse. Ve kilo verebilirim diyorsan bir diyetisyenle görüş. Spor hocası da olur. Önden biraz test bakarlar. Vitamin mineral elsik etmeden seni zayıflatırlar. Rolununin hakkini da verirsen de yüksek ihtimalle adını duyarız bir yerlerde
Kabul ederim kilomu istediğim gibi kontrol edebiliyorum
büyük bütçeli bir yapım değil sadece sizin çıkış filminiz olacak gibi düşünün... dolayısıyla size de çok bi para veremeyecekler ve max 55 kilo da olmanız lazım. Tabii bu arada film tutmayabilir de :)
Korkuluk rolü mu oynayacaksınız reis bende kabul etmezdim.
belki çıkışın bu filmle olacak
Yok olmaz.
191 boyumla bu mümkün değil
dikkat çekerdi ama bence yapımcılar tarafından falan...
Cesedim mi
55 kilo ne ya bir erkek için çok sıkıntı
çıkış filmi için değmez mi? belki bu filmden sonra önü açılacak
Makinist filminde Christian Bale bak.
55 kilo ne erkek dediğin göbekli yapılı olur🤭
recep ivedik gibi :D
Parasına göre tabi
mesela ilk filmin düşük bir bütçele çekiliyor dolayısıyla sana da öyle çok bi para veremeyecekler... belki bu film çıkışın olabilir ya da hiç tutmaz yaprığınla kalabilirsin de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?