Mesela ben "Lacasa de Papel" dizisini izlerken "Var ya aslında benim aklıma gelmişti bu fikir." demiştim.😅

Peki siz daha önce bir dizi veya film izlerken bunu söylediniz mi?
Mesela ben "Lacasa de Papel" dizisini izlerken "Var ya aslında benim aklıma gelmişti bu fikir." demiştim.😅

Peki siz daha önce bir dizi veya film izlerken bunu söylediniz mi?
Oldu tek dizi değil projeler mesela bu yakınlarda Oyunlara canlı girme icadı yapıldı ya sanal gerçeklik gözlüğü, uyarıcı kyafet, ve ayakları altına bi şey var o oyundaki toprağın falan dokusunu izleyiciye ötürmek için - o ilk benim aklıma gelmişti Hatta ben şey düşünmüştüm bu icatla dilediğimiz dizilerin içine girerdik falan burada soru diye de sormuştum
Güzelmiş
hiç hatırlamıyorum illa olmustur. yaraticiyim
İddialı
Savaş sahnelerinde ben de böyle yapardım ya da ben asla böyle yapmazdım dediğim oldu çok. Ve her seferinde dediğimi yapan ordu kazandı meseleyi. Benden ortaçağda iyi bir komutan olurdu sanırım.😂
Olurdu shshd
Eyvallah.😂
Teşekkür ederim.
Yaşadım ya, sadece sen değilsin bunda 😅 Özellikle Squid Game’i ilk izlediğimde “çocuk oyunlarını ölümcül hale getirseler süper konsept olur” diye yıllar önce arkadaşlarla konuştuğum aklıma geldi. Sonra dizi patladı, biz fakir kaldık tabii 😂
Bir de bazı romantik komedilerde “şu sahneyi ben bile daha iyi yazarım” dediğim çok oluyor. Berlin konusunda da sana katılıyorum, dizinin karizması resmen adam. 😎
Cevap
7Cevap
Soyguncular kendilerinin kıyafeti ve maskesini diğer rehinelere giydiriyorlardı bu sahne aklıma gelmişti kafa karıştırmak için güzel
Dahiyane sjdjd
Bazen olabiliyor ama benim aklıma hiç gelmedi
Resmen benden kopya çekmişler ya
Ahshs
Banka soygunu olsa kod adım Tokyo filan olsa diyordum
Abart shshd
hayır henüz o kadar zeki değilim jdheh
Deme öyle fgjffh
Hep tahmin ediyorum evet. 😂
Vardı da gelmez o şimdi aklıma
Person of Interest izlerken demiştim.
Olmadı