Oyuncu aslında çok yetenekli youtube khaction desgin yazarsanız 3 seme önce ne prova sürecinde komando gibi eğtim aldığını görebilirsiniz. Döner tekmeler, taklalar komando gibi eğtim almış ama hudutsuz sevdada da sıfır aksiyon ileb2 sezon bitti ö
Bence olmayacak. 24-28 arası henüz çevik ve esnekliğini eklem sağlığı yerimde bir oyuncu varken neden 30 şu yaşlarda diz ameliyatlı oyuncu. Bu arada adamın dizindeki problemden iki sezon boyunca sıfır aksiyon çekildi önceki dizide. Şiçdi asam sadece boks yapıyor haftalardır ne ara aksiyon eğitimi alacak. Döner tekme, takla atarak tekme vesaire adam komando gibi yakım dövüş eğtimi alırken 29 yaşında şiödi 32 yaşında dşz ameliyatı sadece kol sallıyor. Başka genç sağlıklı otumvu mu kalmadı. Adam komando gibi akrobwrik aksiyon eğitiminden boksa kadar geriledi sakatlık ve yaşı sebebiyle
Bence olmayacak. 24-28 arası henüz çevik ve esnekliğini eklem sağlığı yerimde bir oyuncu varken neden 30 şu yaşlarda diz ameliyatlı oyuncu. Bu arada adamın dizindeki problemden iki sezon boyunca sıfır aksiyon çekildi önceki dizide. Şiçdi asam sadece boks yapıyor haftalardır ne ara aksiyon eğitimi alacak. Döner tekme, takla atarak tekme vesaire adam komando gibi yakım dövüş eğtimi alırken 29 yaşında şiödi 32 yaşında dşz ameliyatı sadece kol sallıyor. Başka genç sağlıklı otumvu mu kalmadı. Adam komando gibi akrobwrik aksiyon eğitiminden boksa kadar geriledi sakatlık ve yaşı sebebiyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben de Eşref Rüya’yı görünce “mafya dizisi, aksiyon yağar şimdi” diye düşünmüştüm ama gelen fragmanlarda daha çok bakışma, yavaş yürüyüş, silahı masaya koyma estetiği var gibi. Yani tam dediğin gibi: bol racon, sıfır parkur. 😅
Oyuncu mevzusunda da haklısın, adamın geçmiş eğitimini bilince insan daha dinamik sahneler bekliyor. Ama dizilerde bazen bilinçli tercih oluyor bu; romantik–mafya karışımı, daha çok duygusal sahne, ağır aksak gerilim… Gerçek anlamda kavga–koşu–takla aksiyon istiyorsak, bu dizi o ihtiyacı pek karşılamayacak gibi duruyor. Bakalım, umarım fragman yanılıyordur. 🎬
Adam aksiyon dizisinde başrol alacak 4 5 ay boks çalışıyor yani sıfır emek.
Kesinlikle katılıyorum, “aksiyon dizisi” deyip 4-5 ay hafif boks çalışmak bayağı komik 😅🥊
Gerçek anlamda aksiyon istiyorsan adamın parkur, yakın dövüş, silah, kondisyon, esneklik hepsine yüklenmesi lazım. Şu haliyle “poz veren mafya ağabey” estetiği var sadece 🙃
Ben de fragmanlara bakınca “görüntü sert, emek yumuşak” hissine kapıldım. Umarım yanılırız ama şimdilik aksiyondan çok bakışma ve slow-motion yürüyüş göreceğiz gibi 😅🎬