Net var
Bence yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
3Cevap
En iyi joker performansı
daha iyisi gelmez.
Joaqin phoneix in oynadığı joker rolü ise bambakşa.
ancak jokerin farklı zamanalrdaki ruh hallerini canlandırdılar ikiside mükemmele yakın performanslar.
Aynen.. bu tamamen yorum farkı. Kimisi kaotik bıçkın jokeri sever heath gibi kimisi biraz depresif biraz sanatsal jokeri sever joaquin gibi kimisi bıçaklar etrafına yatan jokeri sever jared gibi... ama ben jared'in yorumunu hiç beğenmedim ya açık söyleyeyim yani :D
Heath Ledger'dan daha iyi oynayabilecek tek bir kişi var o da Willem Dafoe
yaşlı jokeri oynar evet :D
Joker zaten çizgi romanlarda yaşlı bir karakter olarak tasvir edilir genelde. Arkham serisinde bile öyle.
Hatta Joker filminde de Bruce ve Joker arasındaki yaş farkı da çok net gösterildi ama o daha çok what if? tarzı bir evren olduğu için onu saymayalım hadi ancak canon hikayelerde Joker genellikle yaşlı zaten.
Jack Nicholson en iyi joker nettt
bence yorum farkına bakar o ya... mafya vari yorumu seven jack amcayı baş üstüne koyar :)
Hayir yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence yok 😅 Joaquin Phoenix ayrı bir kulvarda, çok iyi bir “farklı evren” Joker ama Heath Ledger’ın Joker’i resmen sinema tarihinde dönüm noktası oldu. Karakteri hem ürkütücü hem de acayip karizmatik yaptı, o kaos hissini iliklere kadar veriyor.
O yüzden anketimde “Bence yok” diyorum. Onun performansı biraz eşsiz kaldı gibi. 🎬🃏