Ledger inki simariklik gibi geliyor biraz, işin psikolojik boyutundan biraz uzak ama belki ona biçilen rol bunu gerektirdi Phoenix ise bambaşka... karakterin çektiği acıları canlandirmiyor yaşıyor adeta. ama senaryo da önemli biri sosyopat bir suç Makinesi diğeri bunun doğuşu...
joaquin phoenix simdi ozgun bir filmde Joker karakterini oynadigi icin ve daha guncel oldugu icin digerleri ana dusman karakterinde batman abinin dusmanlari biraz son Joker filmi o yuzden benim icin ozgunlesiyor... ama hepsini izledim ve hepsi de birbirinden degerli oyuncular...
Heath Ledger adamdır aynı sorun ile muzdaribim fakat ben o şekilde öleceğimi sanmıyorum... Neyse konumuza gelirsek Heath harbiden adamdır iyi rol yapar hatta Cany filmi beni derinden etkilemiştir buna ek olarak harbi JOKER HEATH LEDGER dir Taner Tolga Tarlacı bir bok değildir.
Joker filmini daha izlemedim ama çok fazla övgü var fakat benim favorim ledger normalde batman serisinden nefret eden biriyim adam saolsun bin kere izledim sırf joker sahnelerini
Bence de dediğim gibi onca joker arasında pasif kalır adam tabii. Oyunculuk yapmasına izin vermemişler olan sahneleri silinmiş. Fakat jokere hayat verme de en başarılı bulduğum kişi.