Kızlardan hoşlanıyorum ama ailem için erkekle evlenmek istiyorum, bu duyguyu nasıl silebilirim?

Önyargıyla yaklaşılmasını istemiyorum. Kendimi bildim bileli kızlardan hoşlanıyorum. Bunun arkasında bir travma yok, kötü bir olay yok, “özenme” falan hiç yok. Netflix izleyip kafam karışmış da değilim.

Bu hisler ilk kez 5. sınıfta başladı. Ece diye bir kız vardı; küt saçlıydı, çok tatlıydı. Babası polisti, tayini çıkıp gitmişti. O zaman ne hissettiğimi tam adlandıramıyordum ama hoşlandığımı biliyordum.

Lisede başka bir kızdan hoşlandım. O dönemde bu duyguları bastırmak için erkeklerle çıktım. “Belki düzelir” diye kendimi zorladım ama olmadı. Yapamadım. Kalbim hep o kızdaydı.

Psikiyatriste de gittim, psikoloğa da. Tedavi olayım diye. Hepsi bana bunun normal olmadığını söyledi. Duyguların yeni olabilir, zamanla değişebilir dediler. Ama beni zorlayan bir şey olmadığını da açık açık söylediler.

Şu an 25 yaşındayım. Aileme bu konudan hiç bahsetmedim. Bahsetsem yıkılırlar, bunu biliyorum. O yüzden hep uzak durdum. Bilerek bu tarz film ve içerikleri izlemedim. Hoşlandığım kişilerin hesaplarını engelledim. Kimseyle yakınlık kurmadım. Kendimi sürekli geri çektim.

Ama gerçek şu: Erkeklere karşı hiçbir şey hissetmiyorum. Ne denediysem olmadı. erkeklerle sevgili oldum el ele tutusma öpme oldu ilerisi asla olmadi istemedim bile hani kızlar ya da erkekler siz kendi hemcinsinizin elini tutarsınız mideniz bulanır ya hatta düşünmesi bile mide bulandırıcı bende öyle hissettim Hayatımı bir kızla devam etmek istiyorum ama beni çok seven ailem arkadaşlarım bu kişileri asla silemem onlar benim için önemli birine aşık olsam bile aşık olduğum kişiyi bırakırım ailem herşeyim ve kendi içime kapanırım.

Aile kurmayı çocuğum olmasını çok istiyorum bu yüzden bir erkekle evlenmek istiyorum bir erkekten nasıl hoşlanmaya başlarım.

Kızlardan hoşlanıyorum ama ailem için erkekle evlenmek istiyorum, bu duyguyu nasıl silebilirim?