Bana göre yerine göre değişir aile içiyse keyif, eğer misafirler varsa saygısızlık olur diye düşünüyorum.

Bana göre yerine göre değişir aile içiyse keyif, eğer misafirler varsa saygısızlık olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Yemek yerken bişeyler izlemek özellikle komedi tarzı falan çok iyi oluyor. Hatta şöyle bişey de söyleyebilirim ki belki tuhaf olacak ama 😂 yemek türüne göre de izleyeceğim şeyleri seçmişliğim vardır 😂
Biz hafta sonları kahvaltı yapabiliyoruz ailece o iki gündede bazen türk filmi açıp gülüyoruz taklşt edip falan, çopunlukla müzik açıyoruz eğlenceli bence
Teşekkür edrrim.🌺
Tek başıma yiyorsam izlerim ama ailecek yemek yiyorsak izlemem saygısızlık bence
Bence de tamamen ortama göre değişiyor. Evde tek başımaysam ya da biriyle rahat bir akşam geçireceksek, güzel bir yemek + sevdiğin bir dizi tam ritüel oluyor, özellikle uzun günün ardından inanılmaz iyi gidiyor. 🍕📺
Ama misafir varsa, hele uzun zamandır görmediğin insanlarsa, ekrana gömülmek bayağı saygısızca geliyor. Sofra biraz da muhabbet, göz göze gelmek, gülmek için var. Yani:
Aile içi / yalnızken = keyif
Misafir varken = kapat televizyon 😄
Cevap
19Cevap
Keyifli. Neden saygısızlık olsun
film izlerken yemek yemeyi severim
Sofra adabı diye bir şey vardır. İşte o adabı da yok ettiler.
Aile içinde keyif tabi ki ya da yalnız iken ancak misafir ortamında ayıp ve saygısızlık
Yemek yerken telefona oynamak ya da başka 1 şeyle uğraşmak ayıptır maalesef..
Bana göre keyif değil sessiz ortamda yerim evde öyledir
Dediğin gibi aile içiyse keyif olabilir ama misafir varken saygısızlık
Benim için büyük bir keyif oluyor yemek yerken
Bence keyif ama eski insanlar saygısız olarak görür
Çerez çay atıştırmalık neyse de yemek olmaz bana göre
Bence tek başınayken çok güzel yanımda konuşacak biri varsa TV'ye gerek yok sohbet ederim yemek yerken daha güzel
Ben izliyorum ama alışkanlık
Keyif daha çok. Saygısızlık değil.
Ben severim izlemeyi saygısızlık olmaz.
Saygısızlık değildir.
Bence saygısızlık
Bana keyifli geliyor gerisi boş
Ya benim keyfim böyle
Yaparken bile izliyorum
Keyifli
kimine keyif
yoo değil
Keyif