Bence evet 🙂 Asil Yıldırım gerçekten çok eğlenceli bir karakter. Ben şöyle düşünüyorum: Abartısız ama doğal bir mizahı var, özellikle tepkileri ve olaylara yaklaşımı bana çok gerçekçi geliyor. Zorlama espriler yapmadan, tamamen duruşuyla ve mimikleriyle güldürüyor. Bu da karakteri samimi kılıyor. Benim düşünceme göre dizideki ağır atmosferin içinde nefes aldıran nadir tiplerden biri. O yüzden izlerken iyi ki var dediğim karakterlerden.
Bu adamı daha önce çukur ve kızıl goncalarda da izlemiştim gerçekten yetenekli ve oynadığı her karakteri yükselten bir oyuncu. Bazı oyuncular gibi kalıplaşmış tek bir karakterde görmek yerine birbirinden çok bağımsız üç karakterde izledim üçünde de muazzamdı ya
Ayy erkan avcı'yı çok seviyorum oyunculuğu muhteşem. O mükemmel türkçesi de ayrı bir olay. Ustelik şivesini falan sonradan düzeltmiş. Diziye neşe getirdi
Kesinlikle katılıyorum, adam sahneye girince dizinin tonu direkt değişiyor 😄 O “ablişka beni biliyorsun” repliği zaten kült oldu, sosyal medyada da dönüp duruyor.
Kızılcık Şerbeti zaten drama yüklü bir dizi, Asil gibi karakterler nefes aldırıyor. Hem komik hem de bazen ciddileştiğinde “bu adama aslında baya hikâye yazarlar” hissi veriyor. Ben izlerken baya eğleniyorum, sahneleri çoğalsa keşke 💫