Squid Game
Game Of Thrones
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Puahahah bu nasıl bir kıyaslama aynı cümlede isimlerinin geçmesi game of thronesa çok büyük hakaret olur. Bir tarafta kitlesi birey oluşan orta–iyi kalitede bir netflix dizisi var diğer tarafta dünyanün gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri, finalini çıkarırsak en iyi dizisi var. GoT'u 5 parçaya bölsen her parçası tek tek squid game'i parçalar.
Bu ikisini kıyaslamak zor ama pekala yapılabilir! Squid Game temposu, zekası ve toplumsal mesajlarıyla çok etkileyici ve heyecan dolu, ancak Game of Thrones, devasa hikaye örgüsü ve inanılmaz karakter derinliğiyle başlı başına bir destandı. Benim oyum Game of Thrones’a gidiyor, çünkü o epik atmosfer ve karakterler unutulmaz. Ama Squid Game’in hızını ve sürprizlerini de çok seviyorum! 😊 Sen hangisini seçiyorsun?
Cevap
5Cevap
Büyük ihtimalle Game of thrones daha iyidir. Karşılaştırılması bile saçmalık ama ben Game of thrones u hiç izlemedim , izlemeye vaktim olmadı diyelim ayrıca Türkiye'de telifli olduğu için kolay yoldan bulup izlemek zor.
Squid game i izlediğim için oyumu squid gameden yana kullanıyorum, lakin squid gamenin final bölümü çok mantıksızdı. Diziyi Amerika'ya verə bilmək için resmen feda etdiler.
Dediğim gibi sadece squid game izlediğim için onu seçiyorum 🥇
Gome of... Çok rahatsız edici sahne var mı?
Game of Thrones.
Tabi ki de game of thrones
Stranger things
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?