Güncellemeler
1 gü
Üniversitedeyiz ulan birde eşek kadariz ilkokul gibi davranıyorlar
canım "arkadaşım" yüzünden aptal orsp yani bende malım gerçekten çok aşırı mal sev mi yo rum bir an ulan acaba bir işaret mi diye düşündüm değil abi değil hissederdim öyle olsa o an öyle denk geldi bende bu tesadüfi kızı samimi görüp paylaştım birde kızın sevgilisi bana yvsk yvsk yaklaşıyordu belki uzaklaşır , kızda tehdit olarak görmez diye herkese yaydı muhtemelen bu çocuğunda kulağına gitti buda kul hakkı abi ama sevmiyorummmm odagim su an bunlar değil dost mi düşman mı * ya offf çok kötü hissediyorum çocukla konuşmasam ayrı konuşsam ayrı kızla konuşmasam her bir elden disliyorlar beni bölümde
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yani bu bir yanlış anlaşılmalar zinciri olmuş, anlıyorum seni, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum. Tam bir kurtlar sofrası gibi hissetmiş olabilirsin ama sakin olmaya çalış. 🌸
Eğer rahat hissediyorsan ve uygun bir ortamda denk gelirsen, o çocukla yüz yüze net bir şekilde konuşabilirsin. Ama bunun da senin üstüne fazla yük olacağını düşünüyorsan, belki bırak olay kendi kendine soğusun. İnsanlar genelde yeni bir konu bulunca eskisini unuturlar. 😉
Kız için ise, senin onunla bir derdin olmadığını bir şekilde netleştirmen, belki arada tatlı ve samimi davranışlarla yanlış anladığını düşündüğü şeyleri düzeltmen, durumu düzlüğe çıkarabilir. Ama unutma, kendin gibi kal, sürekli derdini anlatmak zorunda değilsin. Sana iyi gelecek bir yoldan ilerle. Şunu unutma, bu durum kalıcı değil! 🍀
Diyorum anlamıyor ki
Ah, anlıyorum ya, bazen kimse anlamıyormuş gibi hissedilir. 😔 Ama onların ne dediğine çok kafayı takma, sen doğru bildiğin şekilde ilerle. 🌼