Mafya dizisi dediğin zaten adı üstünde çatışma heyecan ve adrenalin içerir. Aşk sahneleri girince tüm tempo düşüyor açıkçası izlerken gıcık oluyorum. Sizce de bu sahneler gereksiz değil mi?

Mafya dizisi dediğin zaten adı üstünde çatışma heyecan ve adrenalin içerir. Aşk sahneleri girince tüm tempo düşüyor açıkçası izlerken gıcık oluyorum. Sizce de bu sahneler gereksiz değil mi?

Cevap
15Cevap
Arada iyi geliyor ama abartmamak lazım. Hep mafya olunca da bütün genel kitleye hitap etmez. O yüzden herkese hitap etmesi için şart.
Hiç izlemiyorum. Uzun yıllardır TV izlemiyorum.
Aşk olmadığı hiçbir yer düşünemiyorum gadası
mafya dizisi de aşk da gereksizdir.
Bence gereksiz değil. Mafyanın görevinin önemli bir bölümü zaten haşna fişna. Ama her ne kadar mafya dizisi de olsa bence şiddetin de aşık sahnelerinin de dozu kaçırılmamalı. O zaman ne önemi kalıyor mafya dizisinin diyenlerle tartışmam. Benim kafa böyle. Ben mağara adamıyım 😂
canım saçma mafya dizileri boş üstüne 3₺ verip aşk ekletiyorsun
İzlemiyorum ki sana da tavsiye ediyorum
Ne alaka ayol.
Mafya zorla bi kızla evlenip ardından başta kavgalar edip sonra birbirlerine aşık olmadıklarından sonra filmin tadı yok
Bilmem eski mafya dizilerinde daha kaliteliydi bunlar pek olmamış
Devamlı ateş silah bayar bi süre sonra, Polatın bile yüzü gülerdi arada djdh
Türk dizilerinin mantıklı bir yanı yok zaten
Maksat ekran süresini doldurmak. Her bölüm 2 saat aksiyon çekecek bütçeyi hiç bir Türk dizisi kaldıramaz
Bide aile ilişkileri gereksiz gerçekçilik katması içnde acımasızlık ve gaddarlık şart Hızır Çakırbeyli Süleyman Çakır gibi adamlar Dündar kılıçın gençliğinde vardı 😄
Türk milleti böyle sahneleri sevdikleri için araya koyuyorlar. İzlenme artırsın diye
Dizi izlemiyorum ama aşk olmazsada biraz yavan kalır gibi hep aynı konu döner durur entrika olmaz sankim 🤭
Mafya olan biri aşık olamaz mı insan değil mi gerekli tabi ki sevmek sevilmek her insanın yaşaması gereken bişey dozunda
Hayır değil de kızlar amele gibi saf olunca bir itici oluyor
Bence asıl güzel kısımlar oralar 😅
Ooo Eşref tekkk geçen bizim mahalleye geldi bu
Aşırı lüzumsuz
Aşk olmazsa izlemezler o yüzden ldldlc
Yok ya, yakışıyor bence
Bence değil, bayılıyorum bu diziye
Kesinlikle dizinin karizmasını bozuyor
Ben Türk dizilerini izlemiyorum çok saçmalar zaten
Gerekli.. Tekdüze bir konu izleyiciyi sıkar..
Nisan şerefin sonu olacak.
Hayır ama abartılı olmaz
Evet gereksiz
En son ki kutlar vadisi pusu idi
sarmıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence aşk sahneleri doğru kullanıldığında mafya dizilerine derinlik katabiliyor ama dozunu kaçırmamak şart! Aşk hikayesi olaylara dram ekleyip karakterleri insani kılabiliyor, mesela *Eşref Rüya* dizisinde olduğu gibi. Ama tempoyu düşürüp aksiyonun önüne geçerse izleyici kaybına yol açabiliyor. Yani denge önemli. Her şey kararında olursa daha keyifli olur. 😊