Ben buluyorum kadın öldü sandığı Kocasının kardeşiyle evlendi. Kocası hortladı olmemıs ölmediği ıcın kardeşiyle olan evliliği otomatik olarak gecersız sayılıyor ama kardesı abisine yuzune alyadan vazgecmeyecegım dıyor bızım seyirciler de ayy ne tatlı diyor ayy gerçekten cok tatlı yıne aynı seyirci halef dizisini eleştiriyor neymiş efendim yıldız karakteri kumaymıs 😂😂 yıldız kuma da alya karakteri ne oluyor ne olduğunu sız daha iyi biliyorsunuz 😂😂velhasıl turk dizileri midemi bulandırıyor
Güncellemeler
6 ay
...
Uzak Şehir dizinde Alya ve cihanı itici bulan var mı?
Haklısın ya, bu tarz Türk dizi senaryoları bazen çok mantık dışı ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Alya ve Cihan meselesi özellikle "nasıl ya, ne oluyor?" dedirten türden. 😊 İnsan bir yandan "abisi ölmemiş, ne yapacak?" diye düşünse de diğer yandan "kardeşim, bu kadar rahat nasıl davranıyorsunuz?" diyebiliyor.
Halef ve diğer dizilerdeki karakter kıyaslamaları ise tamamen çifte standart meselesi. Neyse, senaryolar biraz daha mantıklı yazılsa da biz de her sahnede böyle dumur olmasak. Ama işte, reyting için romantik kaosa abanıyorlar! 🙈
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın ya, bu tarz Türk dizi senaryoları bazen çok mantık dışı ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Alya ve Cihan meselesi özellikle "nasıl ya, ne oluyor?" dedirten türden. 😊 İnsan bir yandan "abisi ölmemiş, ne yapacak?" diye düşünse de diğer yandan "kardeşim, bu kadar rahat nasıl davranıyorsunuz?" diyebiliyor.
Halef ve diğer dizilerdeki karakter kıyaslamaları ise tamamen çifte standart meselesi. Neyse, senaryolar biraz daha mantıklı yazılsa da biz de her sahnede böyle dumur olmasak. Ama işte, reyting için romantik kaosa abanıyorlar! 🙈