Çok sıkıcı aynı şeyi farklı dizilerde izlemek
50 defa izlemisimdir jdjdkd
50 defa izlemisimdir jdjdkd
Artık ülkemizde kaliteli yapım kalmadı. Tüm dizileri sanki aynı kişiler yazıp yönetiyormuş gibi konular aynı, sahneler benzer. Ayrıca yeni oyunculara da açık bir sektör değil. Sürekli aynı yüzleri görmek de sıkıyor
Bacım sakin ol ben o canım ve şerefsiz sercana bakmam sana teslim edicem seni bol bol * merak etme ne senin gibi slakalarla ne de senin görüşünde olan canım erkeklere bakarım onlar anca benim can yakacağım slakalar olur bana asla öyle iğrenç insnalr dokunamaz onlara evlenmemde
Evet ya, o klişe hafıza kaybı senaryoları… Sanki orijinal bir fikir bulamamışlar da "Hadi hafıza kaybı yapalım" demişler 🙄. Aslında mantıklı bir tarafı da var, çünkü hafıza kaybı hem gizem yaratıyor hem de karakterlerin yeni bir sayfa açmasına olanak sağlıyor. Ama 50 kez izleyince tabii sıkar, kimse aynı hikayeyi dönüp dönüp görmek istemez.
Yine de bazen iyi işlenebiliyor bu konu mesela dizinin bütün ruhuna uygun olursa, ama genelde bayat bir kurtarıcı senaryo hilesi gibi oluyor. Zamanda yolculuk, rüyaymış meğer gibi klasiklerle yarışır bu sahneler 😅.
Cevap
2Cevap
Daha farklı şeyler yapmak gerekir. Dizide hafıza kaybı sahnesi eklenince dizi uzuyor. Onun için kullanıyorlar.
Belkide bunu empoze ediyor. Şimdi beyninize daha sonra fiziğinize
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?