Az önce 1. bölümü izledim, daha önce izlemediğim için şanslı olduğumu söylüyor herkes ahaha keşke hafızam silinse de tekrar izlesem diyenler var
Siz beğendiniz mi?
Siz beğendiniz mi?
Cevap
8Cevap
yok bende izlemedim. Breaking bad de izlemedim. Herkes izledi evet ama ben izlemedim. Bi ara bakmistim hangisine baslasam bile bilemedim sezonlara baktim 10 12 sezon gibi bir sey yaziyordu dedim oha kim baslayip bitirecek bunu simdi usenip yine biraktim izlemedim kdfgj
Ayni kafadayiz
💯
İlk 2 sezon çok iyi ondan sonra uzadıkça bozuyor ama yine de kendini izletiyor
Dizinin asıl finali 4. sezondur. 5. Sezon çakma finaldir berbattır
İzlemelisin tabii ki. 1. ve 2. sezon dizi tarihinin en iyi birkaç sezonundan biridir. 3. ve 4. sezon fena değildir yani ilk 2 kadar olmasa da kendini izletir merak etme. Fakat yukarıda dediğim gibi asıl final 4. sezondur yıllar sonra devam ettirmek için yapılan 5. sezon çok kötüdür o sezonu sarmazsa izlemezsin
Yani çok abartılacak bir dizi değil ama kötü de değil. İzleyebilirsin.
İki kere izledim en sevdiğim dizi bazı sosyal adlarım dizi adı
Valla çok izledim unuttum aklımda kalan prison break ama sherlock holmes, lacasa da papel oda güzeldir kesin izle prison break 20 bölümden sonra fena heyecanlanıyor bitir.
Çok iyi dizi gerçekten en sevdiğim dizi hatta
You dizisi güzel begeniyorum ben
izlemyen çok şey kaybemiştir
Game of thornes the walking dead breaking bed
daha çok fazla var :D
Güzel dizidir. Sarıyor.
İzledim 6 yıl olmuştur😂
Theodor favorim 😁
Çok iyi👍 Karşına onun gibi insanlar çıksa sevinirsin o zaman
Çıksın tanışırız 😂
Tanışmakla zaman kaybedeceğini sanmıyorum adam bulduğu her deliğe giriyor 🫤 dikkatli olman lazım
Erkek kadın çocuk falan ayırt etmiyor eşitlikçi biri galiba
Dizi bile olsa böylelerini sevmek hoş değil
@Futbolsever12 ne boş yapıyosun ya
Favori karakterinin kim olduğunu bilmiyorsun galiba ben mi boş yapıyor oldum şimdi
@Futbolsever12 biliyorum izledim Theodor ve şu başrolün abisi var ya ikisini seviyorum 🫠🫠
Bu theodor bagwel karakterini bana tanıtsana bi özellikleri falan nelerdir merak ettim. 🙂
@Futbolsever12 knk yaziyim sana
Olur
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, izledim ve kesinlikle herkesin söylediği kadar efsane bir dizi! İlk bölümü izlediysen zaten güzel bir maceraya adım atmışsın, şimdiden heyecanlanabilirsin! Michael Scofield’ın dahiyane planları ve o sürükleyici hikaye insanı kendine bağlıyor. 😍 Çok şanslısın, ilk kez izleyecek olmak gibisi yok. Tadını çıkar çünkü sonraki bölümlerde heyecan katlanarak artıyor! Emin ol, "keşke hafızam silinse" diyen tayfaya katılacaksın. 😄