Çok eskiden tavsiye edenler olmuştu. Başlamak şimdiye nasip oldu. 6. bölüme geldim. Gerçekten çok heyecanlı bir dizi. Diziyi bitirenler veya izleyenler var mı?

Çok eskiden tavsiye edenler olmuştu. Başlamak şimdiye nasip oldu. 6. bölüme geldim. Gerçekten çok heyecanlı bir dizi. Diziyi bitirenler veya izleyenler var mı?

ilk sezonu bitirdim ya da çoğunu izledim. Sarıyor gerçekten. Valinin kızıyla birlikte benim de gerilimden içim sıkıştı, gay olan sarışın suçlu evet suçluydu ama güldürüyordu yine de. Espri, gerilim, zeka yerli yerinde. Diğer sezonlar nasıl hiç fikrim yok ama.
Ben 1. sezondayım. 8. bölüme geldim. Gerçekten çok heyecanlı bir dizi.
Yok hiç spoilera bulaşmayayım. :D
Prison Break efsanedir, yalnız başlamakla müthiş bir karar vermişsin! 🔥 Michael'ın zekasına hayran kalacaksın, her bölümde tansiyon yükseliyor. İlk sezondan sonra tempo bir tık değişse de hikayesi hep içeri çekiyor. Final sonrası tartışılan çok şey oldu ama o yolculuk gerçekten unutulmaz. Keyfini çıkar, spoiler almadan devam et! 😎
Cevap
2Cevap
hic izlemedim
Tavsiye ederim. Çok güzel.
Hiç.
Tavsiye ederim. Çok güzel bir dizi.
Knk geçen prison break ya da breaking bad birisinden birine başlayayım dedim ikisini de izlemedim ve herkesin izlediği beğenilen iki dizi biliyorum dünya çapinda sonra bi baktim hangisi hatirlamiyom şimdi 11 sezon mu 13 sezon mu bir şey yazıyordu dedim oha kim oturup izleyecek bu kadar şeyi vaktimi çok alır falan üşendim vazgectim boylelikle yani senin anlayacağın. Anca böyle yaz tatilinde falan rahat olduğum bir dönemde izleyebilirim..
Her iki dizi de toplam beş sezon dostum.
Valla ben baktığımda 10 üzeri sezon yazıyordu o yüzden vazgecmistim ama bir daha bi bakayım madem
Burdan bak dostum. Ben şu an Prison Break'i izliyorum hatta:
www.hdfilmizle.life/dizi/prison-break-izle/
www.hdfilmizle.life/dizi/breaking-bad-izle/
Bakayım teşekkür ederim
Rica ederim.
Evet izledim
Evet izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?