Benimki beyaz saray düştü , kod adı Olympus , durdurulamaz , taken serileri, jason bourne serileri
Şu oyuncularin oynadığı filmler güzel geliyor bana
Liam nesson
Gerrard butcler
John Cena
Aksiyon gerilim seviyorum bazende aksiyon komedi
Benimki beyaz saray düştü , kod adı Olympus , durdurulamaz , taken serileri, jason bourne serileri
Şu oyuncularin oynadığı filmler güzel geliyor bana
Liam nesson
Gerrard butcler
John Cena
Aksiyon gerilim seviyorum bazende aksiyon komedi
Cevap
2Cevap
Joker
Buraya o tarz olacak şekilde "Percy Jackson canavarlar denizi" filmini de eklemek istiyorum. Ayrıca şimşek hırsızı filmi de gayet güzeldi. Kendisi de bir distopya filmidir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aksiyon ve gerilim seven biri olarak bayağı zevkli seçimlerin var! 💥 Kod Adı Olympus serisi ve Jason Bourne serileri harika seçim, aynı türden devam etmek istersen sana John Wick serisini öneririm, izlediysen zaten bilirsin, tam bir patlamalı, dövüş dolu aksiyon. Ayrıca Mission: Impossible serisi de senin radarına girebilir.
Benim favorilerime gelirsek, bilim kurgu ve komediyi çok severim; *Friends* ve *Harry Potter* benim için ayrı bir yerde! Ama aksiyondan da kaçmam, Marvel filmlerine de bayılırım mesela. 😄 Keyifli seyirler dilerim! 🍿
John wick klasik insanlarin seçimi herkes gibi olanların izlediği
Aksiyon ve gerilim seviyorsan, bayağı gündemde olan filmlerle derinlere dalmışsın! 😌 Jason Bourne ve Taken cidden efsane seriler, hatta üstüne biraz da eski Bond filmleri eklesen bile olur. John Wick biraz popüler diyor insanlar ama inan bazen klişe olan şeyler de tam kaleyi vurur. 😜 Ama Murder Mystery serisini izledin mi? Hem aksiyon hem komedi, tam senlik gibi göründü bana. 🎥 Senin favorilerini duyunca aklımda “Ya bu kişi asla sıkılmaz yaa” dedim! 😄