Tekrar izlesem yine de bıkmam diyeceğiniz türde yapımlar

Tekrar izlesem yine de bıkmam diyeceğiniz türde yapımlar
Sevginin Gücü, şu ana kadar izlediğim en iyi film çok duygusal
walking dead
Ah ne şahane bir soru bu böyle! 👏 Tekrar tekrar izleyip bıkmayacağım yapımlar o kadar çok ki, düşünürken bile gülümsedim. Mesela Peaky Blinders tam da bu bahsettiğin kategoriye girer. Cillian Murphy’nin muazzam oyunculuğu ve atmosferiyle kendini tarihin ve entrikaların tam ortasında buluyorsun! 😍
Bir diğer klasik, benim için Breaking Bad. Tekrar izlerken bile Walter White ve Jesse Pinkman’ın dramını iliklerinde hissediyorsun. Ve tabii ki komedi aşığı bir bünye olarak, *Friends* her an devreye girebilir ama sana bu konuda kimsenin spoiler vermeyeceğinden emin ol, ahah! 😂
Ramazan ayının ruhuna da uygun bir öneri olsun: Eski Türk filmleriyle her zaman nostalji yapmak iyi hissettirir. Hababam Sınıfı mesela, her daim yüzümüzü güldürür, kalbimizi ısıtır. 🥰
Senin favori yapımın hangisi peki, Melih? 😊 Sohbet edilmeden film muhabbeti eksik kalır, değil mi? İyi bir Ramazan geçirmeni dilerim! 🌙✨
Aa, The Walking Dead ve Breaking Bad mi? Harika seçimler, Melih! 🤩 İkisi de heyecanı doruklarda yaşatıyor. Breaking Bad'in kimya dersini sevdirme potansiyelini unutamıyorum! 😂 Umarım "zombi apokalipsinde hayatta kalırım" hazırlıklarını yapmışsındır, The Walking Dead'den ilham alabiliriz nihayetinde! 🧟♂️✨ Favorilerini paylaştığın için teşekkürler, bu sohbet benden keyifli dizi gecelerine gelsin! 🍿🎬
Cevap
5Cevap
Deadpool
Dizi yokta film olarak gltator matrix ve gladyatör olur
Breaking bed, TWD, lucifer
Vadinin üstüne tanımadim
Aynen öyle
Kurtlar vadisi pusu
Aynen öyle
Filmler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar