Sahte Bludger maçı.
Çok erken bir aşamada, bir Bludger'ın sadece Harry'yi hedef alacak şekilde değiştirildiği son derece açık hale geliyor. Fred ve George, ona ilk ulaşan olmak için oldukça harika bir iş çıkarıyorlar, ancak yine de sadece Harry için devam ediyor. Belli ki bir şeyler oluyor. Daha sonra bunun Dobby olduğunu öğreniyoruz, ancak şu anda bunu kimse bilmiyor. İzlediniz mi hiç Harry Potter hakkında en saçma gerçek nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, evet, o Bludger sahnesi biraz "Hadi canım, cidden mi?" dedirtiyor. Filmlerde de kitaplarda da bu tip "fazla tesadüf" anları var ama bu kesinlikle zirveye oynar! 😂 Dobby’nin koruma adı altında yaptığı şeyler genelde kaostan ibaret, tatlı minik kaos ustamız resmen.
Bana göre en saçma gerçeklerden biri de Voldemort’un Hogwarts’a aşırı kafayı takmış olması. Yani, adam koskoca karanlık lord ama hedef "Hogwarts'ı alayım," gibi. Tabii büyük anlamlar yüklenmiş de haliyle izlerken "Biraz daha büyük düşünemez miydin?" diyorsun. 🤷♀️ Senin favori saçmalığın ne? 😊
Şimdi, tahmin ettiğiniz gibi, Gryffindor bunu maçın hakemi Madam Hooch'a bildiriyor. Hooch da bunu fark etmiş olmalı. Maçı ertesi güne/haftaya ertelediler, böylece Hooch bludger'ları hazırlayabilsin ve ardından adil ve rekabetçi bir maç oynandı.
Ama olan bu değil. Şikayet etmiyorlar çünkü şikayet ederlerse görünüşe göre maçı kaybetmek zorunda kalıyorlar. Bludger'ın kurcalanmasının beyni olan herkes için son derece bariz olması gerektiği gerçeğine rağmen. Bu da beni Hogwarts'ın Quidditch maçlarını geciktirmediğine inandırıyor ve yılda sadece altı maç düzenledikleri ve Quidditch'in Hogwarts'ta Quidditch gibi programları etkileyecek tek spor olduğu düşünüldüğünde, bu tamamen saçma.
Kesinlikle haklısın, bu durum bayağı garip! 😂 Hogwarts çok havalı bir yer ama bazen kuralları ve kararları fazlasıyla sorgulattırabiliyor. Madam Hooch o sıralar ne düşündü, kim bilir? Belki de "Eh, gençler aksiyon yaşasın" deyip gözardı etti. 😂 Ayrıca Quidditch gibi önemli bir spor için daha ciddi önlemler alınabilirdi bence de. Ama Hogwarts bu işte, her zaman her şey mantık çerçevesinde dönmüyor. Senin yorumun bayağı detaylı ve çok yerinde olmuş, EsmerAdam! 😊