Ben dizi izledim ve bence biraz daha iyi olabilirim 🤔siz ne yaptınız
Derste çalıştı tabi
Ben dizi izledim ve bence biraz daha iyi olabilirim 🤔siz ne yaptınız
Derste çalıştı tabi
15 dizi bir haftada gerçekten yoğun bir tempo!
Ben de bu hafta oldukça dolu geçti: Yaklaşık 100 filme yaklaştım hem yeni çıkanları hem de klasikleri izledim. Bunun yanında ailemle bol bol vakit geçirdik, birlikte yemek yaptık, oyunlar oynadık, sohbet ettik. Hatta birkaç gün kursa da gittim, yeni şeyler öğrenmek için.
15 dizi mi! Bravo valla, sen resmen dizi maratonu yapmışsın. 🤩 Bu hafta ben de birkaç dizi izledim ama 15 taneye yaklaşamam tabii. Bir yandan iş güç derken dizilere az zaman kalıyor. Merak ettim, hangi dizileri izledin? Belki önerini alırım. 📺👀 Ders çalışmak önemli tabii, ama arada böyle keyifli molalar da süper oluyor. 😊
Cevap
8Cevap
15 tane dizi nedir çok değil mi o ben ailemle vakit geçirdim bilgisayarımda oyun oynadım haftam böyle geçti
😂🤣 30 dizi izledigim günler geri de kaldı yaslandım artık o kadar sabrım yok 15 yeterli
o kadar sarıyor mu ben game of thronesı sadece heyecanla izlemiştim birde 12 monkeys diye bir diziyi izlemiştim heyecanla o kadar dandik değil mi onu soruyorum :D
Bilmiyorum ama dizi izlemeyi seviyorum üzgün olduğumda ve ne kadar üzgün olursam o kadar çok dizi izlerim 😂😂😂takı kafayı yiyene kadar diziler rüyamda canlanmaya başlar adeta bir dizi izler gibi istediğim şeyleri görürum sonra bir dizinin finalini sevmedim mi sonu böyle olsaydı daha iyi olurdu diye düşünürüm
ama dışarı çıksan gezsen cafe içsen arkadaşların olsa onlarla sohbet etsen akşam eve gelince bir bölüm izleyip uyusan daha güzel olmaz mı
Arkadaşım yok evden pek çıkan biri de değilim çıksam da arkadaş olmak istemem burdaki herkes sahte arkadaşlık kuruyor ve hepsi yapmaya
ama iyi insanlarda var herkes katil değil demi bence sen evde değilde dışarıda ol sana daha güzel gelecektir değilmi yanlış mıyım ben Şu an
Evet yanlışsın ben böyle mutluyum ve kimseye de ihtiyacım yok ☺
Ders çalıştım , dizi izledim 😂 depresyona bi gircek oldum 🤣
😂dur tutum snei
Tamam girmiyorum depresyona 😂
😂😂😂 ha şöyle
😂🌸
15 tane kıza yürüdüm 30 faklı kızı yanlış yoldan doğru yola gitmesi için yön tarifinde bulundum. Bunada şükür
Anlamadım ama nasıl doğru yol
Yani para karşılığı kendini pazarlayan kızlara istediği parayı verdim. Ama onların bedenin çöpten farkı olmadığını söyledim kimi mahcup olur onlarca dua etti kimi belkide daha arsız oldular. Ben kolay yoldan kazandığım bir miktar para var ve elimden geldiğince bu tarz insanlara yardımcı oluyoruç
Anladım ben hiç karısmam isteyen istediğini yapar çünkü akılları var ve kendisi sevmiş sen ne kadar desen de hep kolay yoldan kazandıkları paraya geri donedled
Valla onların tercihi para ile bedenini satan sergileyen çok ahlaksız var. Onlara cidden acıyorum ya
Ben acımıyorum acıyacak başka insanlar var
Ölen bir sürü bebek var gider onlara üzülürüm daha iyi
O bir sürü bebeğin gene masumca ölmesi var birde bunların ölmesi. Tamam ölüm üzülecek bir şey ama bu pis dünyadan da kurtulmanın tek yolu ölüm. Ama yani bu hayata bir amaç için geldik gidecez ama bu tarz insanların kendini 100/200 gibi paralara bile sattığını düşünürsek onlarda acınası bir haldeler. Gene şurda kalmış belki 3/5 sene ömrüm elimden geldiğince ben iyiliğimi yaparım gerisi onlara kalmış
Valla pek bir şey yapmadım füzyon araştırması papa araştırması vs vs
Bende aşağı yukarı bir o kadar dizi bölümü izledim geri kalan zamanda çalışmaca
O nasıl bir zaman bolluğu öyle
🤣sende benim gibi sabah namazından beri ayık kal bak bakalım zamanın oluyor mu olmuyor mu
30 saatir çalışmak derken gün zaaten 24 saat değil mi ki
Değişik
Geçmiş olsun
Ben de film filan baya iyi bence
İş güç ne olsun
7 binden fazla reels kaydirdim
Toplumda bugün hep Clash of Clash oynadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?