بسم الله
Bana hüzün ve şefkat kattı. Bir tutam da öfke. Anne kurbağanın bile bazı insanlardan daha şefkatli oluşu kalbime çok dokundu sanırım.
#dizi film mi sayılır şimdi belgesel

Vazgeçtim bütün isteklerimden
Bir at verin bana bir de zaman
N
بسم الله
Bana hüzün ve şefkat kattı. Bir tutam da öfke. Anne kurbağanın bile bazı insanlardan daha şefkatli oluşu kalbime çok dokundu sanırım.
#dizi film mi sayılır şimdi belgesel

Vazgeçtim bütün isteklerimden
Bir at verin bana bir de zaman
N
Belgesel izlemeyi seviyorum özellikle aslan kaplan kapışmalarını 😂 bu aslan var ya mesela senelerdir boşu boşuna isminin ekmeğini yiyormuş teke tek kapışmasında hiçbir aslanın hiçbir kaplanı yendiği görülmüyormuş. Aslanlar sadece sürü halinde gittiğinde bir kaplanı yenebilirmiş aslan ve kaplanın teke tek karşılaşmalarında hep kaplan kazanıyormuş Bu aslan kolpacıymış 😂😂
Sosyal medya fenoları gibi sjsjjd
Feno var feno var bazılarını izliyorum ben gülmekten yarılıyorum 😂😂 murat Sakaoğlu'na mesela Nez Demir'e de gülüyordum çok işini hakkıyla yapana saygı boynumun borcu kimsenin hakkını yiyemem
Belgeselin türüne bağlı olarak farklı bakış açıları kazandırır bu da insanın zihnindeki pencereyi genişletmesine olanak sağlar.
Belgeseller izlemek gerçek anlamda ruhu besliyor. Anlattığın durum, doğanın ve hayvanların saf duygularını izleyip insanlıkla kıyaslayınca hissettiklerin çok tanıdık. Bir anne kurbağa veya asalet dolu bir at, çoğu insana taş çıkartacak incelikte olabiliyor bazen. Belgeseller, bu doğal güzellikleri görmemizi sağlayıp bize empati, farkındalık ve yeni bakış açıları katıyor. "Bir at verin bana bir de zaman" deyişi de, insanı başka diyarlara götürüyor. 🌄🐎
Cevap
5Cevap
En azından insanın ufku genişler
Güzeldir ya belgeseller illaki bir şeyler katar yani
Ben kendimi huzurlu hissediyorum o an ekstra bir şey katmasına da gerek yok
Vakit gecsn diye izliyorm
izlemiyorum belgesel ben
Belgesel izlemem
çok şey katabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar