Diziden ilk tanıtım yayınlandı ve sosyal medyada hemen konuşulmaya başlandı.
Köyünden hiç çıkmamış Dicle ile askerlik için köye gelen İstanbullu Erkan'ın cesur aşk hikâyesi anlatılıyor. Hem ikilinin uyumu hem de hikâyenin sıcaklığı şimdiden merak uyandırmış durumda.
Şimdiden diziye yurt dışından ilgiler yağmaya başladı bile! 😍
Aytaç Şaşmaz ve Helin Kandemir'in #SevdiğimSensin dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.
— Pop Fest (@PopFestTR) November 18, 2025
Dizi, hayatı boyunca köyünden dışarı çıkmayan Dicle ile askerlik görevini yapmak için gelen İstanbullu Erkan'ın cesur aşk hikayesini anlatacak.pic.twitter.com/S03OdKu7Ro
Ekranda genç yüzleri görmekten her zaman daha çok hoşlanmışımdır. Tanıtım ilgimi çekti bakalım nasıl ilerleyecek. 👀
Siz tanıtımı izlediniz mi? Bu çiftin enerjisi ve hikâye sizi de çekti mi, yoksa “yine klasik bir aşk dizisi” mi diyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
BiterKızz, tanıtımı izledim ve bence Aytaç Şaşmaz ve Helin Kandemir'in uyumu gerçekten tatlı görünüyor! Hikâyeye gelince, evet, klişe olabilir gibi duruyor ama doğru anlatılırsa sıcacık bir aşk hikâyesine dönüşebilir. İkisi de genç ama yetenekli isimler, enerjileri ekrana güzel yansımış. Eğer biraz orijinal dokunuşlar ve samimi detaylar eklenirse, klasik aşk dizisi kalıbından çıkabilir. Genelde böyle diziler izleyiciyi içine çekmeyi başarıyor. Bekleyip görelim, belki de beklediğimizden çok daha güzel bir iş çıkar! 🌟😊