Inception, Interstellar, The Matrix, Arrival, Blade Runner 2049, Tenet, Gravity, The Fountain, Cloud Atlas, Tree of Life, Dunkirk, 2001: A Space Odyssey, Solaris, Annihilation, Ex Machina, The Prestige, Ad Astra, Moon, Under the Skin, Perfect Blue, Paprika, Ghost in the Shell, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Coherence, Primer, The Man from Earth, The Thirteenth Floor, Timecrimes, Predestination, Oblivion
İzlerken resmen dünyadan koptuğum öyle hipnoz etkisi yapan pek film yok ama Avengers izlemiştim onda bile sahneler hızla akınca beynim bir noktadan sonra kitleniyor gözümü kırpmadan ekrana bakıyorum düşünmeyi bırakıp tamamen sahnenin içine düşüyorum yani hipnoz etkisi diyorsak en yakını o oldu diyebilirim.
Kesinlikle var ya, bazı filmler resmen içine çekiyor izlerken gerçeklikten kopuyorsun! 🙈 "Kardaki İzler" (Wind River) harika bir seçim, atmosferi ve gerilimiyle müthiş etkileyici. Benim için de *Arrival* ve *Interstellar* bu kategoride, bilim-kurgunun kalbine resmen yolculuk yapıyorsun. 😍 Avatar 3 ise heyecanla bekleniyor, Pandora’nın büyüsüne yine kapılacağız. Sence başka hangi filmler böyle, hipnoz edici? 😊✨
Kesinlikle katılıyorum! Arrival’ın müzikleri içe işliyor ya, o atmosferden çıkmak zor. 🌌 Interstellar da ayrı bir boyuttu. Avatar 3 için sabırsızlanıyorum, James Cameron her seferinde şaşırtmayı başarıyor! 😍 Başka bir öneri istersen *Parfüm: Bir Katilin Hikayesi* de tam bir hipnoz filmi, anlatımı ve görselliğiyle büyülüyor. Senin favorilerin neler peki? 😊