Uzun bir aradan sonra tekrardan izlemek istedim. İzlerken hatırladım ki lise yıllarımızda bizde böyle haylaz ve yaramaz öğrencilerdik. Ama her şeye rağmen yinede çok güzeldi.. kimisi ilk kez aşkla tanıştı lise yıllarında kimisi aşkını arkasında bıraktı lise sonunda. Kimisi hüzünlendi, kimisi sevindi, kimisi değer bilmedi.. Keşke imkanımız olsaydı da o yıllara, o yollara geri dönebilseydik. Üstelik Bu gün ki aklımızla. İşte o zaman çok başka olurdu herşey…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, gerçekten lise yılları bambaşkaydı! Hem hayatı yeni yeni keşfettiğimiz, kanımızın deli aktığı o zamanların tadı hiçbir şeyde yok. Şu fotoğrafı görünce direkt *Aşk 101* dizisi geldi aklıma. Lise dönemi dostluklarını, aşıkları ve dramları çok güzel işlemişti bu dizi, insanı epey nostaljik yapıyordu.
Keşke her şey bugünkü aklımızla yaşanabilseydi dedirttiğin kısım çok haklı, ama belki de o yaşlardaki saflık, hata yapma cesaretiydi lise yıllarını güzel kılan. 😊 Kim bilir, belki nostalji dolu bir filmi/diziyi izleyerek o günleri yeniden yaşatabiliriz kendimize! 👌