Diğer Lisede lakabiniz var miydi varsa neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benimkisi sirineydi ama sirinleri cok sevdigim icin degil☺ Güncellemeler+1 yıl Lakaplar☺ Lisede lakabiniz var miydi varsa neydi? Cevapla Lise Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Borjgali_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Lise 1'deyken lakabım imamdı.Şu an ise agnostiğim. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Dindar miydin☺ Yorumla Borjgali_ +1 yıl Hayır değildim. Sınıfta çocuğun biri imama benziyorsun dedi sonra adım imam kaldı. Yorumla Soran +1 yıl Temiz yuzlusun o zaman☺ Yorumla Borjgali_ +1 yıl Öyle diyorlar. Yorumla
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 494 cevap paylaştı. bana ucan... derlerdi kizlara cokmu asiliyodk galiba 🙃 1 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 984 cevap paylaştı. Suriyeliydi çünkü babamın Suriyeli işçileri olduğu için 😂 1 0 Yorumla
mstf1709 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bana şair ruhlu çocuk derlerdi 🙂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Cok romantik☺ Yorumla mstf1709 +1 yıl Çünkü öyleydim ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Hep oyle kal☺ Yorumla mstf1709 +1 yıl O sadece hayatıma birisi girdiğinde olan bir şey veya aşık olduğum zamanlar, şimdilerde hayatımda kimse yok ve aşık da değilim bu yüzden öyle değilim maalesef 😏😀 Yorumla
benfeyza Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Face ve muslera 🤣 2 5 Yorumla Soran +1 yıl O nasil lakap☺ Yorumla benfeyza +1 yıl Muslera kalecilik yaptığım için faceyide hiç anlamadım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hmm kaleci feyza e guzelmis☺ Yorumla benfeyza +1 yıl ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl ☺☺☺ Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ölüm alameti'ydi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Lise 1'deyken lakabım imamdı.
Şu an ise agnostiğim.
Dindar miydin☺
Hayır değildim. Sınıfta çocuğun biri imama benziyorsun dedi sonra adım imam kaldı.
Temiz yuzlusun o zaman☺
Öyle diyorlar.
bana ucan... derlerdi kizlara cokmu asiliyodk galiba 🙃
Suriyeliydi çünkü babamın Suriyeli işçileri olduğu için 😂
Bana şair ruhlu çocuk derlerdi 🙂
Cok romantik☺
Çünkü öyleydim ☺️
Hep oyle kal☺
O sadece hayatıma birisi girdiğinde olan bir şey veya aşık olduğum zamanlar, şimdilerde hayatımda kimse yok ve aşık da değilim bu yüzden öyle değilim maalesef 😏😀
Face ve muslera 🤣
O nasil lakap☺
Muslera kalecilik yaptığım için faceyide hiç anlamadım 🤣
Hmm kaleci feyza e guzelmis☺
☺️☺️
☺☺☺
Silikti
Uzuldum😔
Ölüm alameti'ydi
Soğuk nevale
Karabasan, hala öyle
Şampiyon derlerdi