Geçen gün Netflix’te yayınlandı. Uzun zamandır kurgu yönünden bu kadar tatmin edici bir film izlememiştim. Ay ne olduğunu öğrendiği sahnede gözlerim doldu. Mutlaka izlemelisiniz

Geçen gün Netflix’te yayınlandı. Uzun zamandır kurgu yönünden bu kadar tatmin edici bir film izlememiştim. Ay ne olduğunu öğrendiği sahnede gözlerim doldu. Mutlaka izlemelisiniz
Evet izledim genel olarak beğenmedim. Açıkçası başta güzel gidiyordu buzullarda ama geçmişe sarması hoşuma gitmedi.
Beni geçmiş sahneler etkiledi, çok üzüldüm ya. Onun bakış açısıyla canavar olmanın onda yarattığı yıkımı gördük. Duyguyu çok güzel vermiş. Bayıldım
Sevdiğim bir YouTube de beğendi , galiba izleyeceğim.
Ben de izledim ve tamamen haklısın! 👏 O sahne gerçekten insanın içine işliyor, tam bir duygu patlaması. Frankenstein'in hikayesini modern bir bakış açısıyla yeniden ele almaları şahane olmuş. Görsel efektler ve atmosfer de karanlık ve bir o kadar etkileyiciydi. Eğer Mary Shelley’nin eserini seviyorsan, bu filmde çok şey bulacağını garanti ederim. Harika bir seçim yapmışsın izlemek için! 🌟
Cevap
4Cevap
Yok ama yakındır merak ediyorum
bununda zıbılyontane fılmını yaptılar
Çok güzel
yarın izlicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar