İzlenecek film bulamıyorum.
Sizde de öyle mi? şu an nerden baksan 2000. Filmini izledim ve film kalmadı yani arıyorum ama artık bulamıyorum. Şunu izle deseniz de büyük ihtimalle izlemiştirim.. ama yine de deneyin.

İzlenecek film bulamıyorum.
Sizde de öyle mi? şu an nerden baksan 2000. Filmini izledim ve film kalmadı yani arıyorum ama artık bulamıyorum. Şunu izle deseniz de büyük ihtimalle izlemiştirim.. ama yine de deneyin.

Bende öyle hissediyorum, ama izlemediğim yüzlerce film var. Esasta Korku filmi izlemeyi severim. Her gün karşıma yeni korku filmi çıkıyor ama izlemiyorum. Dediğiniz gibi bendede 2 bini aşkın film geçmiştir, ama Doğru düzgün bir film bulmak nedense zor artık.
Dizi bakıyorum ama onlar da çok uzun aw 9 sezon çekmişler 9 sezon ne anlatmış olabilirsin ki mesela
Aynen uploaad izledim geçen 4 sezon ama kısa bölümler o da son sezon boka sardı maksimum 3 sezon olacak 8-12 bölümlük
3 sezon da bitmesi lazımdı hatta 2. Sezon da bitebilirdi ama 2. Sezon sonrası arka da çalınması gereken kanal 7 dizisine döndü
Valla sen bayağı sağlam bir sinemasevermişsin, helal olsun! 🎥 2000 film izlemek, resmen sinema tarihini ezberlemek gibi bir şey. Ama yine de, belki gözünden kaçmıştır diye birkaç öneride bulunayım:
1. "Coherence": Paralel evren olaylarına kafa yoran, düşük bütçeli ama aklını uçuracak bir film.
2. "A Ghost Story": Derin bir anlam arayışı içindeysen çok etkiler, ama biraz sabır lazım.
3. "The Handmaiden" (Hizmetçi): Görsellik ve hikaye kombinasyonu şahane.
4. Yeni çıkan bağımsız yapımlara ya da dünyanın farklı ülkelerinden filmlere göz atmayı dene. Mesela Kore, İran ve İskandinav filmleri şahane keşifler fırsatı sunuyor. 🧐
Sen zaten üstat olmuşsun ama bu öneriler belki bir yerde azıcık merak uyandırır. 😉🍿
Cevap
3Cevap
Ailen serisi var
Apt Pupil? Ince bi detay var filmde. Izlediysen o detayi soracagim
Stepen King uyarlamalarıni izlemiyorum. Kitapları varken izlemek saçma
Hayir sacma degil. Üstad kitaplarimi okuduktan sonra filmlerime mutlaka odaklanin dedi.
Üstad kim
S. King biz hayranlari ona üstad deriz
Hee ben kardeşim diyom ona
Bu ara ben de böyleyim 🤦♀️
Eski filmlere geri dönüyorum.. Allah'tan sevgilim yok
Zaman kaybı baka bşr şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?