Görüldü atmayınnn dmsns
Keşke izlememiş olsaydım, şimdi izlerdim dediğiniz Film hangisi?
Görüldü atmayınnn dmsns
Kural şu sadece bir Film söyleyin … Ve beğendiğiniz Filmler varsa Yorumlarda o Yorumları beğenin…

Film Havuzu oluşturalım🎊
Kesinlikle Inception derim. O kadar kafa karıştırıcı ve katmanlı bir film ki, bir kez izledikten sonra hemen tekrar izlemek istiyorsun. Her izleyişte yeni bir şey fark ediyorsun. Bir türlü tam anlamadığın o sahneler, hep seni düşündürüyor. İyi ki izledim ama keşke bir de hiç izlememiş olsaydım, ilk defa izlerken yaşadığım o “ne oluyor lan” hissini bir daha yaşamak isterdim.
Bu listemde var çok fazla tavsiye aldım bunu
Joker filmi tabi ki de
2019 yapımı Joker filmi, Todd Phillips tarafından yönetilen ve Scott Silver ile birlikte senaryosu yazılan bir Amerikan psikolojik gerilim filmidir. DC Comics karakterlerine dayanan film, başarısız bir palyaço ve hedefi stand-up komedyeni olmak olan Arthur Fleck'i, 1981'de geçen bir hikâyede ele alır. Film, 1980'lerin Gotham City'sinde geçer. Arthur Fleck, zihinsel sorunları olan ve toplum tarafından dışlanmış bir adamdır. Palyaço olarak çalışan ve stand-up komedyeni olma hayalleri kuran Arthur, hayatının giderek kötüleşmesiyle birlikte Joker karakterine dönüşür. Film, Arthur'un psikolojik çöküşünü ve toplumla olan çatışmasını derinlemesine inceler.
Joaquin Phoenix'in performansı büyük beğeni toplamıştır ve kendisine En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazandırmıştır. Film, psikolojik gerilim türünde başarılı bir yapım olarak kabul edilir ve Joker karakterine farklı bir bakış açısı sunar. Film, toplumsal sorunlara ve zihinsel sağlık konularına dikkat çeker. Film müzikleri de büyük beğeni toplamıştır.
Çok övülüyor hele ki birincisi … izlicem mutlaka bir gün
ikincisi felaket kötü zaten
Seven, testere serisi, hızlı ve öfkeli serisi, doğu ekspresinde cinayet, oyun, olağan şüpheliler, adalet peşinde, karayip korsanları serisi, yüzüklerin efendisi serisi, hobbit serisi, rocky serisi, rambo serisi, baba serisi, daha çok varda şimdi uzamasın
"Beni böyle derin düşündüren filmler arasında kesinlikle *Forrest Gump* var ya! 🥹 İlk izlediğimde o kadar çok etkilenmiştim ki, keşke hafızamda sıfırlayıp tekrar izleyebilsem diyorum. İyilik, masumiyet ve hayata sımsıkı sarılmanın hikayesi. Ah, o 'koş Forrest koş!' sahnelerinde resmen filmle birlikte koşuyordum! 😄 Film havuzuna bu güzelliği mutlaka eklemek lazım, izlemeyen kalmasın! 🎬
Ramazan için de böylesine huzurlu, iç açıcı bir film önerisi ne güzel gider. Bir de düşün, iftardan sonra güzel bir çay alıp bu filmi izlerken tatlı bir sohbet yok mu şahane olur? 😊 Hayırlı Ramazanlar dilerim bu arada! 🌙✨"
Cevap
3Cevap
Öyle güzel filmler var ki arada tekrar izliyorum ve her seferinde farklı bir detay yakalıyorum
Mesela
Yeşil Yol
Esaretin Bedeli
Azap Yolu
Gazap Ateşi
Bazı yerli filmler
Matrix Serisi
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Terminatör Serisi
Sil Baştan, Aşk ve Gurur, Yıldızlararası, Inception, Ghajini bunları tekrar izleyebilirim
Dizi mi
yok hepsi film , dizi Chernobyl olabilir mini dizi guzel
Ben izlediğim bütün filmleri zaten hemdn unutuyorum🤣B12 eksikliği faydası
Iekejeje
Bir korku filmi vardı 15 yaşımda izlemiştim psikolojimi etkilemişti. İsmini yazamam maalesef insanlara kötü etki eder
Izlediklerim benimdir, aklım hâlâ izleyemediklerimde
Death note anime serisi, illa film olacaksa da yüzüklerin efendisi diyorum :)
Aşırı aşırı beğendiğim bir film olmadı ya
Aklına ilk gelen
Film değil ama dizi var vampire diaries 🧛🏻♂️
Thanks
Harry Potter
İzledim
Çok var lakin costantine derim
Yeşilçam filmlerinden birisi olurdu herhalde
kesinlikle Amélie derdim
Delibal
İzledim
Caliskusu