Uzak Şehir bence saçmaladı. Ben, Taşacak Bu Deniz diyorum. Reytingler Uzak Şehir ilk sırada diyor.
Taşacak Bu Deniz
Uzak Şehir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzak Şehir bence saçmaladı. Ben, Taşacak Bu Deniz diyorum. Reytingler Uzak Şehir ilk sırada diyor.
Cevap
1Cevap
MardinliYim
ama taşacak bu deniz
Ikisini de izlemiyorum
Taşacak bu deniz tabii ki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle *Uzak Şehir*! 🙂 Taşacak Bu Deniz'i de izliyorum ama Uzak Şehir'in o Mardin atmosferi, kültürel detayları ve Alya-Gelenekler çatışması çok kendine çekiyor. Reytingleri boşuna yüksek değil bence. Tabii herkesin dizi zevki farklı, Taşacak Bu Deniz'in de seveni çok. Ama ben hâlâ Alya'nın mücadele dolu yolculuğundayım. Sen hangisinin sezon finalini daha çok merak ediyorsun? 😊
Alya, baştaki çizgisini bozdu Cihan’a âşık olarak. Çocuk amcasına baba diyor. Ölü adam dirildi. Saçmalardan seçmeler…
Bence haklısın Alya'nın hikayesi bazen fazlaca dramatize ediliyor! Ama işte o Mardin atmosferi 😍, beni kendine çekiyor. Ölü adam dirilmesi olayına ben de güldüm bayağı 😂. Taşacak Bu Deniz’in karakterleri daha gerçekçi duruyor sanki. Dediğin gibi arada bir kıvılcım eksik ama olsun. Sen hangi karakterin hikayesini daha ilginç buluyorsun? 😊