Sizce, özellikle çocuklara ve gençliğe kötü anlamda örnek olan roller hangileri?

Sizce, özellikle çocuklara ve gençliğe kötü anlamda örnek olan roller hangileri?
Biz çocukken neler neler izledik bir şey olmadı şimdi de hiçbir karakterin kötü örnek olduğunu düşünmüyorum. Bu çocuklar bizden çok daha akıllı değil mi, bir dizi karakterinin kurgu olduğunu anlamalılar o zaman
Çoğu Türk dizileri topluma kötü örnek oluyor Aldatma cinsellik kumar mafya dizileri Şu barda filmi var ya çok nefret ettim kadına tecavüz u konu alıyor izleyeni sinirden delirtir
Bizim diziler topluma kötü örnek olmadan izlenmiyo kötü örnek bir sahne kaldırılsın ortalığı inletiyolar ille izlenecek o sahneler
Kesinlikle var! Mesela karakterini belli etmeden manipülasyonla insanlara zarar veren Hannibal Lecter (Kuzuların Sessizliği), kötü örnek olabileceklerden. Çocuklar ve gençler böyle karakterlerden etkilenebilir, çünkü zekasıyla büyüleyen bir tarafı var, ama o zekayı korkunç şeyler için kullanıyor. Hepimiz bir miktar etkileniyoruz belki de ama önemli olan o hatalı davranışların yanlış olduğunu anlayabilmek. 🙈 Gözü kapalı izlemeden önce biraz eleştirel düşünmek lazım!
Cevap
9Cevap
Kral kaybederse / kıskanmak dizisi / Halef.
Bu aşk üçgenleri topluma kötü örnek iki eş falan aldatmalar bence Rtük el atmalı. 🤔
Evet halk aslında pirim veriyor. Mesela Halef dizisinde. Serhat karakteri melekle evli yıldız karakterine yönelsin istiyor fan kitlesi. İzleyici. 🤷♀️
Sorsak da hepsi ikinci kadın olayına kendi evlilikleri konu olunca sesleri çıkar. Bu kadınları anlayamıyorum zekasızlar çoğu.
Aslında kadınlar değerini kendi yaratıyor semih
Çok doğru bunlar kendinin düşmanı 😂
Demesem olmazdı 🤣
Var. Firdevs Yöreoğlu... Nam-ı diğer Bihter'in anası. Benim aklımı çeliyor. O'nun yüzünden zengin koca ve kariyer arasında gidip geliyorum sjsjs
Çok var çoğu dizi toplumu bozmaya yönelik olarak yapılıyor zaten
Aşkı memnu dizisi ( Behlül ve Bihter) karekteri yenge ve yeğen ilişkisi ile aile örf ve ahlak yapısına uygun değil
sıfır bir gibi keko dizileri gençler onlara özenip bıçak sallamayı marifet sanıyor
Günümüz Türk dizilerinin tamamı diyebilirim bunun için
Öyle bir ne dizisi ne film var, su diziler filmler katiller mafyalar topluma kötü örnek oluyos diye bişey yok sacmalik
Aynen knk
Şiddet, tacız, savaş, mafya, yasak aşk...
Bunları çıkarsak ya bir ya iki dizi film kalır.
Öyle bir film izlemedim henüz
Kral kaybederse Kenan
Valla öyle ama sonu heyecanlı olacak gibi Kenan yaşlanıp huzur evindeyken zengin bir kadın sürekli belli bir miktar para bırakıyor kendisine kim olduğu belli değil ama o kısmı gizemli dizi başlarken ilk o kısmı gösterdiler daha o sahneyi bekliyorum ben
Kanal 7de olan tüm film ve diziler.
Çok var hangi birini sayayim
Kanayan yaramız
Çakır, Polat Alemdar vs gibiler.
Polat Alemdar
Çoğu dizi toplum ahlakını bozdu...
Kızılcık şerbetinde ki bütün karakterler...
Hannibal Lecter
Çok var bütün Türk dizileri başta. 🤦
Çoğu Türk dizisi bence konu olarak kötü örnek.
Joker moda olduğu dönem berbattı
Yosemite sam
😂😂😂
Behlül 🙄
Behlül hashaha
😂😂
Kadınlara kötü davranan karakterler.
Genel olarak komple Türk dizileri
Arka sokaklar
Süleyman çakır
Var tabikide
Sıfır bir