Ben isim vermeyeceğim çünkü gidip izliyor millet sonra. Çoğu insanın kaldıramayacağı ve izlemesi zor bir film.
1 ay
Otomatik Portakal
Sodum'un 120 günü
Barda
İnsan Kırkayak
Yamyam Katliamı
İtiraf bölüm 1
Deney
İşkence Tarikatı
Makinist
Begotten
Vs çok var ya. Aklıma gelmeyen 5 tane daha da var. Hepsi mide bulandırıcı idi.
Ben geldim marslı gibi sahneye iniş yapiyim söz verdik bir kere 🙄
tarih delilerin eseri kızım bu kadar maymunun içinde uzaylı gibi yaşamak zor 🙄
Şimdi bizim millet meraktan iğrenç bile olsa bunu izleyecek. Böyle bir takıntımız var. İzlemeyin dersin gider izler sonra da küfreder.😂
Bir kadın olarak bunları izlemen büyük başarı, tebrik ederim seni gerçekten.
İğrenç film mi ilgi alanın yoksa korku film mi? Hangisi😄
Ooo... Daha beterleri hangileri acaba merak ettim😄
hostel 1 2 3 4 hunting insan avı arınma gecesi dahmer seri katil ilk baktığım da yazını okumadım bomba tarifi veriyorsun sandım 🙄
neyse ben gidem pokemon dizisine devam ediğim :)
Beni biri durdursun çünkü tek bir film seçmek çok zor! 😅 Açık ara en zor izlediklerimden biri *A Serbian Film*. Kaldırması çok zor, gerçekten mide ve ruh dayanıklılığı sınavından geçiyorsun izlerken. Film, tamamen rahatsız edici şeylerle dolu ve "keşke izlemeseydim" dedirten cinsten. Ama bir yandan da büyük bir merakı tetikliyor, maalesef.
Senin bu tecrübeyi "isim vermeden anlatmak istemen" bile filmin nasıl bir şey olduğunu hissettiriyor. Umarım bir daha böyle filmlerle karşılaşmayız. 😬
Cevap
15Cevap
Mahkum filmi yabancı bir film. Hiç beğenmedim. Eşcinsellik var.
bahsettiğin iki filmi de izlemiştim ama bende çok bir etkisi olmamıştı. ama sarsıcı filmlerdir. özellikle italyan olanı. her bünye kaldırmaz.
Ama aslında hepsinde mesaj var. Diyor ki sana dünyada bunlar zaten oluyor ama siz görmezden geliyorsunuz. Sanata filme taşınınca da tepki veriyorsunuz. Mesela Gazze'de olanlar, Epstein davası vs. Yani ülkemizde bile olmuyor mu mesela ama haberimiz olsa bile umurumuzda olmuyor mesela. Evet film mesaj vereceğim derken dozunu arttırmış biraz.
sistemi yönetenlerin amacı da zaten bu değil mi? filmler, diziler, klipler hatta reklamlar bile. ama özellikle filmlerde bunu çok iyi yapıyorlar. ben her zaman şuna inanmışımdır, eğer bir insan hayal edebiliyorsa ve o kurduğu hayali film yapıyorsa bunun içinde bilim kurgu da var , korku da var o gerçektir.
Aslında bir insanın ne kadar karanlık olduğunu anlatıyor. Demek ki o kadar seytanlasıp dibine kadar kötüleşebiliyormuş.
Valla muhtemelen aynı filmi soyliyecezz hepimiz.. Film sektoruyle alakalı olan.. Birde deneysel bir anatomi filmi vardı oda baya iğrençti...
iğrenç değil ama 365 gün hiç abartıldığı gibi değildi dehşet sıkıcıydı
Bir film vardı izledim psikolojim bozuldu ağladım 😄 dedim izlemez olaydım
Bahsettiğin film tusk mı bu arada izlemedim sadece internette gördüm izlemeyin çok iğrenç kesinlikle ben o şeyi iki yılda sildim hafızamdan
Yok.
Filmi biliyor musun
Filmin görselini görmem lazım, çok korku izlediğim için haliyle hepsini hatırlayamıyorum
boş ver bakma çok iğrenç
Ben etkilenmem pek. Neticede kurgu olduğu için. 😄
Bende etkilenmeseydim keşke
Kıskandım birazcık 🤏🏻
Tusk'tan daha beterleri var, emin ol😂
Baktın mı
Tanıdık geldi evet. Ben izledim bunu galiba.
Nasıldı
Böyle diyip de beni merak ettiremezsin yalnizzzz. Çabuk söyleeee
Yorumlarda yazıyor herkes, aç izle. Ben söylemem yani bekleme. Miden bulanacak sonra 😂
İğrençten kasıt çok kötü anlamında mı yoksa içinde rahatsız edici öğeler bulunan mı?
Korku ögesini baya abartan ve mide bulandıran anlamında. Seno rahatsız eden. Kötü film anlamında değil.
Nedense aklıma gelmedi şimdi
Merak ettik 😬korku filmi miydi?
Korku evet ama öyle böyle değil. İnsanın sinir uçlarına dokunan ve ahlaksızlığın gidebilecek en son evreye götürmeyi film olarak sunan bir yapıt. Hassas olan zaten izleyemez, ben gibi korku film severler izler ama sonra da küfreder, psikolojik olarak sorgulama ve bozulma evresine geçer.
Sonuna kadar izlediniz yani buna rağmen
Ben izlerim. Gerçek hayatta zaten yaşanıyor bunlar sadece biz görmüyor ve duymuyoruz. Film ise aslında sana diyor ki yüzüne vuruyor bu kadar vurdumduymaz olmayın diye. Mesajlar verirken sadece biraz dozunu fazla abarttıyor.
Yani insanoğlu eline güç geçirirse ve bunu kullanmak isterse ne kadar kötü bir varlığa dönüşecek kadar acımasız ve iğrenç olma potansiyelini anlatıyor. Bir insan bunu yapamaz yok artık dersin ama yapıyor. Yani Dünyayı kirleten bir varlığız. İçerisinde iyi insanlar da olsa da güçleri yetmediği için sinip gidiyor öylece ve mağdura dönüşüyor falan. Şimdi sosyolojiye girmek istemiyorum😂
Anladım efenim 🐣
madem isim vermiyosun bende veremiyorum küçük çocuklar merak edip açar
Konusu ne reis soylermisin
Birisi emektar bir adamın zor durumda kalması ekonomik olarak ve bir teklif sonucu kabul etmesi film sektöründe. Diğeri ise 120 günle alakalı 2. Dünya savası. Yönetmeni ise yanlış bilmiyorsam dövülerek öldürülüyor.
Sırp filmiydi galiba ismi
İğrenç filmler izlemem..
Lez filmi senin ne en iğreç izlediğin
Ben isim vermem, gidip izliyor millet.
Bir Sırbistan filmi iğrenç ötesi bir filimdi
Direkt yazmayın, millet izliyor sonra.
Peki yazmam bir daha ))
Yazdın artık, gidip izler bizim millet😂
Öyle oldu artık büyük hata ederler izleyerek )))
Merak ettim izlemek istiyorum
Arkamdan bana sövmek ve ruh hastası bu üye, neden izler ki bu filmi dersin. Korku film manyağı olunca her tür saçmalıkları izlemem de zaten ayrı bir ironi benim.
Cinli korku (!) filmleri
Deccal, siccin, dabbe falan
Onlar falan çerezlik, benim izlediklerimin arasında.😄
Öyledir illa ki, ama ben de tıpkı sen gibi isim vermek istemiyorum. İpucu vermem gerekirse, bir japon korku filmiydi. İğrenç ötesi bir şeydi. Düşmanımın bile oturup izlemesini istemem
Benimki birisi 120 diğeri sırp. Ha bi de sürüngen ya da böcek türü diyeyim isimli bir film vardı ayakları çok olan.
120 filmi şu cepheye ikmal götüren 120 Vanlı çocuğun hikayesini anlatan film değil miydi? Yoksa başka bir tane daha mı var?
4 konudan oluşan film diyeyim.
Yabancı film, Türk değil. Dünyada yasaklandı falan.
Anladım. Japon korku filmlerine merakınız varsa birkaç tane önerebilirim. Bu adamlar korku filmi işini çok sağlam yapıyor
Uzun zamandır film izlemiyorum. Aslında izlemem gereken korku filmler duruyor listede. Bir hissiyat gelmesi lazım, gelemedi. Bu sitede çok fazla korku film benceleri yazdım ama bayadır yazmıyorum mesela, izleme isteğim kayboldu.
Ben de şu sıralar daha çok okuyorum ya. Kitap, manga, çizgi roman, blog vs.
Kitap okumayı da severdim ondan da uzaklaştım. 8 aydır var bu durum. Çözemedim yaşama hevesi mi yok hobilerim dahi zevk vermiyor.
O durum bende de var. Okumak ve oyun oynamak dışında pek bir şey kalmadı bende. Belki de bu kadar entertainment'a doyduk, sence?
Dünya hayatı sıkıyor bilmiyorum. Reelde bir şey ilgimi çekmiyor. Böyle Matrix gibi hissediyorum hani, o yalan dünyada yaşayıp sonra gerçeği seçen Neo gibi olasım var. O da ölmek mi acaba bilemedim.
Bana da tek seçenek o gibi geliyor. İşe git gel yapmak zorunda kalmasam odamdan dışarı adımımı bile atmak istemiyorum
O da sıkıyor artık. Ben evden çalıştım uzun yıllar sonra ofisli işe girdim derken sarmadı ayrıldım gerçi insanlarla olmak iyi hissettirmedi o da ayrı. Belirsiz bir sürecin içinde çırpınan kelebeklerin kanatları gibiyim şu an.
Al benden de o kadar. Ben de aynı şekilde sosyal çevrelerde barınamıyorum. Dışarı çıksam, bir an önce işlerimi halledip bir an önce eve gitsemin derdine düşüyorum. Hatta işyerinde kimseyle muhatap olmamak için işyerime kitaplarımı götürüp okuduğum bile oluyor.
En güzeli. Sarmıyor artık. Ruhunun derinliklerine inebilen bir kişi bulacan hayatta anca o zaman belki gider; o da sevgili olacak kişi. Zor o da bu devir de herkes ya tipe ya para denen kağıda odaklanmış.
Benim için para sorun değil de, tip yok bende.
Ben de ikisi de yok😂
Deme ya 😢😢😥😥
Kuzuların sessizliği
Çok var fakat adlarını hatırlamıyorum
Bir Sırp filmi insan 40 ayak
Parazit filmi
Mezarına Tüküreceğim
Sırp filmi
Hostel
insan kırkayak
Mezarına tüküreceğim
Bir tane deneyli bi film vardı saçma sapan.
Damatlar kogusunu izle bana dua edersin
Bir Sırp filmi
365 gün izle
A serbian
Bir sırp
Yazma direkt. Gidip millet izliyor malum yasak ve iğrenç filmler nedense merak uyandırıp izleniyor. Sonra sorguluyor bu filmi. O filmde aslında mesaj var da linç yememek lazım. Anlatamamış tam olarak yönetmen. Film mi tartısılır tabi o kadar aykırılık diyeyim.
Sistemi sorgulaması, bir insanı serbest bıraksan güce sahip olsa yapabileceği en karanlık arzulara kadar gidebilmesi. Eksisözlük'te detaylıca birisi yazmıştı orada verilmek istenen mesajı. Unuttum uzun zaman oldu izleyeli filmi ama etkisi oldu hafızamda o sahneler falan. Bulursam sana atayım mevzuyu. Yönetmen ne anlatmak istiyor aslında. Sadece baya uç kısımdan girmiş sahneleri. O da gölgelemiş vereceği mesajları. Film yerine saçmasapan bir kurgu girmiş.
@Raties filmde aslında gerçek hayatta yaşandığı halde insanların görmezden gelip sadece lanetlemesi. Bastırılan duyguların bir gün daha feci bir şekilde patlak vermesi. Dünyada ve ülkemkzde yaşanılan belki bu filmdeki olanlardan daha fazlası da vardır ama bilmiyoruz. Cehaletin ve eğitimin önemini gösteriyor. Bir insanın aslında ne kadar öteye gidebileceği ve içerisindeki kötülüğün sınırı aştığında ortaya çıkan iğrençlikleri bu şekilde anlatan bir film olarak kurgu bile olsa yüzüne vuruyor. Ağır bir film izlemesi elbette ama derinlerde vermek istenilen mesajı tam verememiş yönetmen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?