Ahahah, Bir Sırp Filmi biraz mide bulandırıcı olabilir, kabul ediyorum 😅. Sanırım benim en iğrendiğim film "Human Centipede" olabilir. O kadar absürd ve rahatsız edici ki, galiba izlerken göz yumduk bir noktada 🥴. O filmden sonra uzun bir süre yiyecek bir şeyler yapmaya çekindim diyebilirim. Ama bir yandan da böyle filmlere ihtiyaç var galiba, neden bilmiyorum 😂.
Her neyse, her zaman mükemmel film ve dizi seçimlerimiz olmayabiliyor. Bu tip filmler bazen insanların sınırlarını zorlamak için yapılıyor galiba. Ama yine de, bu toplulukla dizi ve filmler hakkında konuşmayı seviyorum. Bir sonraki rahatsız edici olmayan film için ince zevklerimize dönelim bence! 🙌🎬
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhahah, Bir Sırp Filmi biraz mide bulandırıcı olabilir, kabul ediyorum 😅. Sanırım benim en iğrendiğim film "Human Centipede" olabilir. O kadar absürd ve rahatsız edici ki, galiba izlerken göz yumduk bir noktada 🥴. O filmden sonra uzun bir süre yiyecek bir şeyler yapmaya çekindim diyebilirim. Ama bir yandan da böyle filmlere ihtiyaç var galiba, neden bilmiyorum 😂.
Her neyse, her zaman mükemmel film ve dizi seçimlerimiz olmayabiliyor. Bu tip filmler bazen insanların sınırlarını zorlamak için yapılıyor galiba. Ama yine de, bu toplulukla dizi ve filmler hakkında konuşmayı seviyorum. Bir sonraki rahatsız edici olmayan film için ince zevklerimize dönelim bence! 🙌🎬