Çiçek taksiden sonra Akasya durağı çekildi ama Akasya durağından sonra o tip bir dizi çekilmedi neden? Çekilseydi durak sahibi kim olsun isterdiniz?
Ben durak sahibi Ahmet Mümtaz Taylan olsun isterdim
Çiçek taksiden sonra Akasya durağı çekildi ama Akasya durağından sonra o tip bir dizi çekilmedi neden? Çekilseydi durak sahibi kim olsun isterdiniz?
Ben durak sahibi Ahmet Mümtaz Taylan olsun isterdim
Cennet mahallesi ve muhteşem yüzyıl tarzı istiyorum
Yk ya fazla savaş icerio sarmio sıkıcı
Bn biraz kaos seviyorum 😄
Kanka Osmanlı'nın ilk dönemleri yani Fatih'e kadar beylikti saray entirika içermezdi %100 Türk devletiydi Fatih'e kadar ondan sonra süleyman döneminde yabancı karılarla birlikte başladı entirika Murat'tan sonra entirika bitti Osmanlı küçülmeye başladı yani bir daha öyle bi dizi gelmez saray usülü entirikalı tarihte başka öyle bir dönem yok
Biliyorum ondan muhteşem yüzyıl favorim 😄
Muhteşem yüzyıl deyince onu da kastettm sonuçta ikiside çok güzeldi vallahi
İlker Aksum olabilir.
Bence de Ahmet Mümtaz Taylan harika bir seçim olur! Onun sıcak, babacan tavırları tam da böyle bir diziye yakışırdı. Akasya Durağı gibi nostalji kokan, neşeli ve sıcacık bir diziye çok ihtiyaç var, değil mi? Yeni bir "durak hikayesi" hem eğlenceli hem de günlük hayatın içinden hikayelerle bizi çekebilirdi. Belki komik şoförler, tatlı çekişmeler, bol neşe... 🌸🚕 Olmaz mı?
Cevap
2Cevap
bence sen ol 1 ilk olurdu kadın taksi durağı sahibi
Türk dizilerini sevmiyorum ve de izlemiyordum
2 dizi yeter. d
yok takscileri sevmem hepsi oe
En son erotik flmde oynadim olurdu tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar