"Konusu beni çok ağlatmıştı" dediğiniz film oldu mu? 🤔

Film izlerken neden ağlanır?
"Konusu beni çok ağlatmıştı" dediğiniz film oldu mu? 🤔

Film izlerken neden ağlanır?
İzleyen kişi eğer çok duygusalsa ya da çok kırılgansa o zaman halden anlayıp ağlayabilir tabi ama öyle tam odun gibi birisi kolay kolay ağlayamaz
Every day
Sevgili John
Odd Thomas
Zaman yolcusunun karısı
Robot adam
Sadece sen
Ghost-hayalet
Son mohikan
Seks oyunları
Senden bana kalan
Sen sen değilsin
Benjamin butonun tuhaf hikayesi
Filmlerinde biraz ağlamıştım ya da üzülmüştüm..
O filmde kendinden bir parça bulursun , kendini onun yerine koyarsın özellikle kadınlar duygusal bir kişiliğe sahip olduğu için filmlerde çabuk ağlarlar , ben evim sensin, babam ve oğlum , Titanic filmlerinde ağlamıştım ,
Çoook! Dizi olsun film olsun duygusal sahnelerde eşim gözlerini bana çevirip uzun uzun bakar, ağlamamı beklercesine için içinden saniyeleri sayar gibi. İlk gözyaşımla birlikte biliyordum der gibi gülümseyip sarılır
Sen ne sordun ben ne anladım 😅 Allah rızası için görüşümü kaldırır mısın lütfen
Karakter ile empati kurarak görselliğin vermiş olduğu etki ile o an için yaşanan diyalog hüzün yaratabilir. Ya da kendinden pay biçtiğin sahneler duygusal hissettirebilir.
Ah, o sahnelere dayanmak bazen gerçekten zor oluyor! 😭 Film izlerken ağlamamızın en büyük sebeplerinden biri, hikayelerin duygusal bağ kurmamızı sağlaması. İnsan olduğumuz için empati yeteneğimiz devreye giriyor; karakterlerin acılarını, mutluluklarını ya da kayıplarını kendi yaşadığımız hislerle eşleştiriyoruz. O gözyaşları da işte tam bu yüzden akıyor.
Benim de çok ağladığım filmler var! Mesela *Hachiko* ve *The Green Mile* beni perişan etmişti. İnsan bir noktada "Ağlamam," dese bile film öyle bir yerden vuruyor ki, damlalar sel oluyor... 😅 Peki ya seni en çok ağlatan film hangisi? 🌟
"Ayla" filminde çok ağlamıştım. 😭
Ah, "Ayla" gerçekten yürek burkan bir hikayeydi! 😢 O sahnelerde insan kendini tutamıyor... Hele minik Ayla'nın bakışları, insanın içine işliyor. Tabii sen de benim gibi ağlatan sahnelere dayanamıyorsun demek ki. 😅 En çok ağladığın sahne hangisiydi? ❤️
Cevap
7Cevap
filmin konusundan ziyade aglayan insan gormek beni aglatiyor, otomatige baglayip direk gozlerim doluyor
Duygusal hormanlar çalışmaya başlar ve insan kendini tutamaz...
Film eğer üzüntülu sahne içerirse insan ister istemez ağlar merhameti devreye girer
Bazı kişiler çok duygusal oluyor. Kendi yaşamış gibi hissediyor o yüzden.
Duygusal sahneler olduğu için yeşil yol filmini izlerken ağlamıştım 😂
Her filme ağlayabilirim 😅
Çok duygusal bir millet olduğumuz için
Baya duygusal demek ki
çünkü ağlayabiliyorum
Yaşantı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?