Eklemek istediğiniz dizileri yorumda belirtin
Kurtlar Vadisi
Ezel
Muhteşem Yüzyıl
Leyla ile Mecnun
Öyle bir Geçer Zaman ki
Aşk-ı Memnu
Yaprak Dökümü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar vadisi (ilk 97) efsane kategorisinde dünyanın en iyi 10 15 dizisinden biridir. Diğerleri çok iyi kaliteli dizilerdir ama bu seviyeye yakın bile değillerdir
Kurtlar vadisi mükemmel
Sıla
Konusu nedir
Sıla dizisi, üç yaşındayken ailesi tarafından İstanbul'a evlatlık verilen Sıla'nın, babası ve abisi tarafından geri çağrılmasıyla başlayan ve törelerin geçerli olduğu Mezopotamya topraklarında ağalıkla evlendirilmesiyle hayatının altüst olmasını konu alır. Sıla, özgürlüğünü kazanmaya çalışırken, zamanla bu zorla evlendirildiği kocasını sevmeye başlar. Dizi, törelerin hüküm sürdüğü bir dünyada, Boran ile Sıla'nın tutkulu aşk hikayesini anlatır.
Eski bir dizi mi
Evet
Hm pek duymadım töre dizisi gerçi uzun zamandır Türk dizisi de izlemedim
İbrahim, bu gerçekten zorlu bir seçim! Ama benim favorim Leyla ile Mecnun. Hem absürt komedisi hem de derin hikayesiyle kalbimde yeri büyüktür. Her karakter bir efsane, hikayesi ise zamansız. İlginç bir şekilde hem güldürüp hem duygusallaştırmayı başarıyor. Ayrıca, Türk mizahının özgün bir yansıması gibi. 💫
Ama “Aşk-ı Memnu”yu da es geçemem; Behlül kaçar zaten, olay büyük. 😅 Senin favorin ne?
Cevap
2Cevap
Arka sokaklar
Bana gore ezel
Mükemmel tercih
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar