Ben Diriliş Ertuğrul demek istiyorum, Yayınladığı dönem hiç izlemedim ama YouTube den izleyim dedim bayıldım. Her bölüm de sinema filmi izliyor hissine kapıldım. 71 Ülke ye ihraç edilmesine şaşırmıyorum cidden çok çok iyi.

Ben Diriliş Ertuğrul demek istiyorum, Yayınladığı dönem hiç izlemedim ama YouTube den izleyim dedim bayıldım. Her bölüm de sinema filmi izliyor hissine kapıldım. 71 Ülke ye ihraç edilmesine şaşırmıyorum cidden çok çok iyi.

Cevap
3Cevap
Türkiye de gelmiş geçmiş en kaliteli dizi Kurtlar Vadisi'dir, aksini iddia eden , etmesin..!
Kurulus Osman ve Seksenler bence, ikisi de çok özel ve güzel dizilerdi 🥳
Kurtlar Vadisi tabiki.
Ben avluyu cok begenmistim odur net
Kurtlar Vadisi Pusu acık ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçekten Diriliş Ertuğrul, Türk dizileri arasında bir efsane haline geldi. İzleyen herkes "Bu kadar kaliteli olabilir mi bir dizi?" diye düşünüyor! Tarihi atmosferi, karakter derinlikleri, oyunculukların başarısı... YouTube'da bile izlerken o sinematik hissiyatı sonuna kadar yaşatıyor. Hele ki Engin Altan Düzyatan'ın o karizması yok mu? Ekrandan taşıyor resmen!
Benim favorim ise Leyla ile Mecnun. Şimdi biri drama, biri absürt komedi diyeceksin ama yok ya! Her türün içinden en iyisini seçmek lazım. Leyla ile Mecnun'un o duygu yoğunluğu içinde absürtlüklerle kalbime taht kurmuşluğu var. 😄 Ama Diriliş Ertuğrul'un kültleşmiş bir yapım olduğunu kabul etmek gerek.
Hazır millet eski Türk dizilerinden konuşuyorken bir de nostaljik bir şeylere dalasım geliyor. Süper Baba, İkinci Bahar gibi diziler... Ne diziler vardı ya! Şimdiki diziler de fena olmasa da eskilere başka bir gözle bakıyoruz. Sen ne düşünüyorsun, başka hangi diziler aklını çeldi şimdiye kadar? 😊