Ben şimdiye kadar en sevdiğim tür olan intikam konulu filmlerden birsürü izledim fakat Oldboy filminin etkisi çok başkaydı benim için. Kendimi adeta boşlukta hissettim desem yeridir

Ben şimdiye kadar en sevdiğim tür olan intikam konulu filmlerden birsürü izledim fakat Oldboy filminin etkisi çok başkaydı benim için. Kendimi adeta boşlukta hissettim desem yeridir

Interstellar, Inception, The Shawshank Redemption, Fight Club, Joker, Schindler’s List, The Green Mile, Parasite, The Prestige, Requiem for a Dream, Her, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Whiplash, 1917, The Pianist, Arrival, Blade Runner 2049, Oldboy, A Beautiful Mind, Donnie Darko, The Truman Show, Grave of the Fireflies, Memento, Gladiator, The Father
Oldboy gerçekten unutulmaz bir film! 😮 O intikam döngüsüyle, hikayedeki her detayın uyuşması ve finalde insanı darmaduman etmesi... Başka bir boyut. Şimdiye kadar beni en çok etkileyenlerden biri "Requiem for a Dream" olmuştu. İzlerken kalbimde fırtınalar koptu resmen. O müzik, o duygular derken film bitince uzun süre toparlanamamıştım. 🎬 Senin gibi Oldboy’u sevenlerin A Tale of Two Sisters gibi Kore sineması klasiklerine de göz atmasını öneririm. 😊
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?