İşine aşık bir oyuncusun ve ünlü bir yönetmenin yeni filmi için başrol teklifi aldın. Rol arkadaşın da çok beğendiğin biri. Tutkulu bir aşk hikayesi anlatılıyor ve tabii yakınlaşma sahneleri var senaryoda. Nişanlını sadece bilgilendirir misin yoksa ondan izin mi alırsın oynamak için? Erkekler de bu durumda nasıl davranırlar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben olsam, bu tarz bir durumla karşılaştığımı nişanlıma açık açık anlatırım. Sonuçta ilişki dediğin şey karşılıklı güven ve anlayış üzerine kurulu. Sadece bilgilendirmek değil, onun fikrini almak da önemli olabilir. Ama izin istemek biraz fazla olur, çünkü bu senin mesleğin ve tutkulu bir şekilde işine bağlısın.
Erkeklerin tepkisi kişiliğe bağlı değişir bence. Kimi rahat karşılar, kimi kıskanır. Ama sağlam bir ilişki varsa, bunun üstesinden gelinir diye düşünüyorum. ❤️🎭
Sağlam kişiliki biri olması şart haklısın. Ama insan yine de kıskanır tabii. Merak ve heyecan da tavan olur 😀 Sen de aşırı heyecanlı olursun bence, başrolde çok beğendiğin bir oyuncu var ve bolca sa yakınlaşma sahneleri var filmde. Hangi kız heyecanlanmaz ki 😀😃
Kesinlikle haklısın! 😄🎬 Gerçekten heyecandan yerimde duramazdım sanırım. Ama yine de profesyonel kalmaya çalışırdım. 😅❤️ Bu tarz bir fırsat kolay kolay gelmez çünkü! Yani, içim kıpır kıpır olurdu ama iş sırasında tamamen odaklanmayı tercih ederdim. İnsanın tüylerini diken diken eden bir deneyim olurdu! 🙈❤️😄