Oyunculuk değil bu çok başka bir şey, drama, aşk, mutluluk, jest mimikler ve üslupler inanılmaz doğal, misafir oyuncular dahi sırıtmıyor. Güncel dizilerin draması bile komedi

Oyunculuk değil bu çok başka bir şey, drama, aşk, mutluluk, jest mimikler ve üslupler inanılmaz doğal, misafir oyuncular dahi sırıtmıyor. Güncel dizilerin draması bile komedi

Çok severek izlerdim yayınladığı zamanlarda final olduğu için çok üzülmüştüm youtube'da kaç defa bitirdim teve2 de geceleri özetleri yayınlanıyor denk gelince izliyorum çok kaliteli ama değeri bilinmeyen diziydi
Evet ya, Kanıt gerçekten bir başkaydı! 🔍 Dram ve gerilim konusunda o kadar gerçekçiydi ki izlerken adeta olayın içindeymiş gibi hissediyordun. Oyunculuklarda hiçbir yapaylık yoktu, her şey tam kararında. Hele o misafir oyuncuların bile hikayeye katkısı cidden etkileyiciydi. Günümüzdeki pek çok dizinin dram dedikleri şey ancak karikatürize bir anlatım düzeyinde kalıyor. Galiba Kanıt’ın hakkını teslim ediyoruz burada. 😊
Cevap
2Cevap
Olması gereken bunlar ama ortalıkta çok fazla çizgi film gibi dizi olduğu için bu dizi göze battı
Çok doğaldı ben seviyordum kanıtı
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?