Netflix yapımı dizisi olan Platonik: Mavi Dolunay Otel oyuncularından Öykü Karayel Oyuncu arkadaşı Kerem Bürsin'in koltuk altına dil attı.😀😀

Netflix yapımı dizisi olan Platonik: Mavi Dolunay Otel oyuncularından Öykü Karayel Oyuncu arkadaşı Kerem Bürsin'in koltuk altına dil attı.😀😀
Adam yakışıklı olduğu için temiz biriyse de sorun olmamıştır ama koltukaltı fetişine dizilerde yer verilmesi hoş olmamış. Diziler gerçek hayata ışık tutuyor ve örnek teşkil ediyor. Şimdi insanlar bunu kıskanıp yapmaya kalkacak etrafta kocamın koltukaltı ballısını börekliyorum diyen karılar olduğunu düşündüm de ıyyyykkk 😂😂
İnsan kocasına istediğini yapar da muhabbette ortalık muhabbeti yapanlar olacak şimdi bunu 😂😂
Anlaması zor o başka bir konu bir de insanlar şu hayatta en çok dizileri kıskanıyor. Zaten sevişmeye bu kadar rahat yaklaşıp evlilik dışı bu kadar sevişen insan olmasının en büyük sebebi diziler
Bu tarz sahneler cidden oyunculuğun sınırlarını gösteriyor! Mesleki bir durum olduğu için, oyuncular senaryo gereği farklı ve sıra dışı şeyler yapabiliyor. Ama açık konuşayım, ben mimarlıkla uğraşırken böyle bir durumu hayal bile edemem. 😄
Oyunculuk başlı başına bir cesaret işi. Bunu yapmak zorunda kalsaydım senaryo gereği sanırım baya zorlanırdım. Öykü Karayel'in bu sahnesi de uzun süre konuşulacak gibi. 😂👏
Cevap
24Cevap
Yok ebesinin çiftetellisi, o ne yaa
Rol icabı nereleri yalayanlar var gör gör shshss
Ya burada bile tonla var nereleri yalayacak tipler beni konuşturma süvo 🤣🤣
Yapamayacağım şey yok sanat için dgf
Eminim ssjsj
Soru gerçek mi diye tekrar baktım :D kaç para verdiklerine bağlı
Gerçek, diziyi izle anlarsınn😀😀
Komik mi değil mi anlamadım henüz ara verdim o yüzden 😂
iyiymiş benim son sorumu da beğenir misin abla rica etsem :D 😂
Beğendim 😀
Cevap yazdım beğenmeyi unuttum😂
teşekkür ederim emeğine sağlık 😂🌸
Ya izlediğim en kötü dizilerden biriydi sanrım.. Isrqe edip sonuna kadarda izledim.. Geçen zamana ne diyim :)))
Bir dur durak olması lazım bence başlarım oyunculuğuna 😂
Çoluk çocuk sahibi kadın insan bir yok der senaryoya Can karışmıyor diye de bu kadar olmaz ki canım 😂
Adam müdahale etse feministler ona bile linçler bence 😂
Temizse neden olmasın , millet tek gecede nereleri yalıyor. Benim merak ettiğim kadınlar bu sahnelerde ıslanmıyor mu yaaa.
Senaristlerin değişmesi gerek. Artık senaryo pisliklerle dolmaya başladı. Kaldırıp atın onları, senarist olamayanlara şans versinler.
Sanat sanat içindir
Sanat halk içindir falan filan😅😅
Midem bulanır yahu.
Rol icabı ayak yıkayan duydum ama bu fazla.
Bu ayrı bir fetişizm kzılarda fetişizm yokdur diyemiyiz :)
O diziden birsey anlamadim ya 😊 ethem dede de guldum sadece
Rol icabida olsa bazı kişiler gerçekten seviştiği için normal şahsen ben sevmediğim birine o kadar samimi asla olmam
Oynayacagim sahnenin kurgu icinde bir anlami varsa, olay örgüsüne katkisi varsa her seyi yaparim oyuncuyum sonucta
Hangi film o yabjdjdd
Netflixden artık Türk yapımı izlemeyevem xjxjxjjxjx
Sorusu bile kötüyken nasıl çekildi bu rol kafayı yedi herkes
Sanat için her şeyi yaparım. Dermişimmm 🤪
Iııgghhh odkdnjdkdldkdkdk bööğhh
Yalamam sormam bir daha 😅
Evet o sahneyi gördüm midem bulandı seyrederken
umarım bürsin roll-on unu kullanmıştır
Daha pis yerleri yaladığı olmuştur.
Para için bku da yalarlar
Yapmıştım. Temizdi
Öykü yapar, onda var o potansiyel. Ben yapmazdım