Her ne kadar keyif alsam da bir süre sonra sıkılıyorum :/

Her ne kadar keyif alsam da bir süre sonra sıkılıyorum :/

Keyif verici cidden o ambiyans güzel oluyor
Herkesle değil kafamın uyuştuğu kişilerle seviyorum bazıları çok alakasız sorularla vs filmi bölüyor
Bazı arkadaşlarla dizi ya da film izlemek zor gerçekten. Kimi sürekli konuşur, kimi de durdurup durdurup sahne analizi yapar, o anın büyüsü bozulur. 😅 Ama doğru insanla izlemek başka bir keyif! Hem filmden hem de sohbetten zevk alıyorsan, tadından yenmez. Belki biraz sıkıldığında kısa bir ara verip başka bir şeyler yapmak iyi gelebilir, mesela kahve molası gibi. 😊
Cevap
8Cevap
film izleyecek bir arkadaşım yok benim
Film seçmekte zorlanmadığım ve nefret etsem bile filmleri sonuna kadar izlediğim için sorun yaşamıyorum
Evet arkadaşlarla dizi ve film izlerken keyif alırım özellikle heyecanlı ya da komedi filmler favorimdir.❤️
Tek daha güzel.. arkadaşlarım olunca çok fazla yorum yapıyorlar başka konulardan konuşuyoruz adapte olamıyorum
Evet alırım fim sararsa.. Dikkatimi veririm.. Yorumlama vs yaparız. 'film sarmazsa.. Dublaj yapama a oynuyoruz zaten :))
Hayır almam arkadaşlarımın yanındaysam sohbet etmeyi daha çok severim, film açıp sessizce izleyip boş boş oturmayı sevmem.
Çok üst üste bakarsam sıkar biraz ara verince özlüyor ve seviyorum flim izlemeyi
Muhtemelen çok bilmiş yorumlar yapacaktır tek başına iyidir
Kafa dengi biriyse çok fenasal boyutta zevkli ve keyifli oluyor Seafoo
Keyif alıyorum ama film sarmamaya başlayınca boş boş ekrana bakıyorum sadece
yalnız seyretmeyı severim ben oyle yanımda kımse olmuycak komedıyse olur hepberaber
Ya seviyorum da arkadaşım geldi film izliyoruz izlemek istiyor mu istemiyor mu bilmiyorum en sonda sordum yok yaa dedi yani herkesin tercihi farklı benim izlediğimi o izlemez onunkini ben
Çoğu zaman evet
Hayır tek izlerim tekligi severim
Tek veya sadece ailemle
Yalnız daha çok keyif alıyorum
Tek seyretmeyi daha çok severim.
Korku filmi dışinda aliyorum
Hayır tek başıma izlemek daha keyif alici
Evet çok
Keyif alırım
Evet
Genelde sıkılıyorum
Evet alıyorum🙂