AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Valla hiç biri değil cevap yazmak için seçtim kafama göre bide puan almak için
Halef ama bizim Türk dizilerinin adı bir tuhaf gözleri karadeniz ne yani saçma bence isimler
Aşk ve gözyaşını hande erçel var diye izlemedim.
Veliaht izlemedim izlemeye de niyetim yok açıkçası..
Kıskanmak dizisinde izlemedim hafsanur sancaktutanı sevmiyorum çünkü
Çarptı 1, 2 bolum izledim begendım aslında ama onu da bıraktım..
Halef dizisine bayıldım ınsallah senaryo akıcı , guzel böyle devam eder..
Hiçbirini izlemedim ve eminim ki iyi olan yoktur.
Vallahi hiçbirinden bir fayda yok Sadece oyuncu zor para kazanıyor başka bir şey yok
Hiç birisiin izlemediö ana ekrandan gitsin diye yorum yapıyorum
E ben bu dizilerin hepsine bakıyorum n'olacak şimdi
Halefi beğendim normalde tv izlemem ama hoşuma gitti bu dizi
Sadece arka sokaklar ve vazgeçilmezim olan tek dizi
Hiçbirini izlemeyenlerdenim. Umarım yalnız değilimdir
Hiçbiri
Bana leyla ile Mecnun
Kardeş payı gibi dizilerle gel
çarpıntı halef kıskanmak bunları izliyorum ilk defa bi tc dizisi hoşuma gitti
amaan TV
Veliaht izliyorum çukura benzetmişler ama yine de güzel konusu var
Hepsi standart dizi o ve senaryo o yüzden favorim olamaz
#Hükümdar
Trt de cennetin cocuklari var ismail Hacıoğlu başrolde bu sezon favori dizim
doğuda çekilen diziler güzel halef köklerin çağrısı daha iyi
Şimdilik Veliaht, Çarpıntı ve Gözleri Karadeniz'in ilk bölümlerini izledim. Aşk ve gözyaşını da merak ediyorum ama önce orijinalini izlemek istiyorum
Kızılcık şerbeti ve uzak şehir dışında Tv dizisi izlemiyorum.
Aslında hiç biri de sırf pembecim var diye çarpıntı dedim xjdjd
Hep aynı kişiler. Yeni oyuncu yetişemiyor mu
Aşk ve gözyaşının orjinal halini izlediğim icin pek izleyesim gelmiyor digerlerine de bakmadim
Entrika ve iki güzel kadın ve karizmatik bir doktor baya zirveyi zorlayacak gibi
📺 Halef Köklerin Çağrısı — NOW gerçekten dünkü bölümünü izledim çok güzel
Ben uzak şehiri tercih ederim güzel anlatım olmuş teşekkür ederiz
Kıskanmak dizisini izledim çokta beğendim güzel dizi
Buna 1-2 bölüm bakmıştım ama diğerlerin hiç izlemedim
Çarpıntıdaki Aslı karakterinde kendimi buldum diğerleri de güzel
Kıskanmak 2 bölüm izledim yeterli daha devam etmem jsjs
Özgü Namal alınır buna 😅
@FıstıklıLolilop aslında narin ve şadiye ayni dizide izlenir yine jsjs ama senaryo ilerdikce sacmalayacak biliyorum
Diziye başlamadım yorum yok ama Türk dizi sektörü şaşırtmayacak kesin sen kalk KV nin avukatını Seniha yap kdmdkmk bakalım neler olacak
Aslında şu an buraya koyduğunuz dizileri pek izlemem yani kısacası hiç izlemem. şu an oynaan dizilerden bi sahipsizleri izliyorum başka da yok zaten. Bi gerçekten severek izlediğim kardeşlerim vardı baya iyidi.
Hiçbirini izlemedim
Televizyon izlemiyorum, bunlarıda yeni gördüm
Yıllar geçtikçe daha berbat oluyor diziler ah nerde o eski diziler diyoruz artık yabancı dizilerin eline su dökemezler hem kısa hem kaliteli bizim diziler maşallah saatler sürüyor artık boşa zaman bence
Kurtlar Vadisi ve Ezelden sonra dizi izlemeyi bıraktım. Çoğu dizi artık çizgi film gibi geliyor.
Cennetin cocuklari ve (Soylediklerine gore Avlu bu sezon devam edecekmis). Bu iki dizi favorim.
Tv de Arka Sokaklar ve Gönül Dağı dışında dizi izlemiyorum yeni çıkan dizilerden bir tek Halef dizisini merak ediyorum daha hiç izlemedim
Yeni çıkanlardan Çarpıntı ve Halef'e baktım biraz ama onları da düzenli seyretmiyorum.
Arada canım sıkılınca açıyorum.
Çarpıntıyı biraz izledim ama çok beğendim diyemem.
Ben dizileri beğenemiyorum artık eskisi gibi diziler yok konu hep aynı aşk, ihanet, entrika bunlar üzerine nerede o avrupa yakası , yabancı damat, avrupa avrupalar
Bana göre aşk ve gözyaşında yalan dolan ve aldatma var , kıskanmak yorum yapmıyorum Bile , halef değişik ama güzel gidiyor, gözleri karadeniz benim favorim
Eşref rüya en iyi dizi bence
@Zevkli_dokunuşlar ay ama oda var , uzak şehir de var
İzlemiyorum. Saçma mantıksız senaryolar başka ne beklenir ki Türk dizilerinden.
TV de dizi izlemeyi behzat ç. Leyla ile Mecnun 'dan sonra bıraktım
Hepsi birbirinden saçma hep aynı senaryolar sıktı artık
Veliaht mükemmel hikayesiyle karakterlerle çok iyi yazılmış bir senaryo. Biraz yavaş ilerliyor ama birkaç bölüme daha rayına girer işler bence. Her sahne de ayrı bir detay çıkıyor. Sarıyor baya
Hiç bşr diziyi izlemiyorum hepsi olumsuzluklar hırsızlıklar zina ve dolandırıcılık ve temellerini mafia özentilik var bunu bike beceremiyorlar, kast ajansları ve ticari reklam şirketleri karda
Allah’ıma çok şükür böyle şeyleri izlemeyecek kadar zeki yaratmış beni.
Ben hiçbirisini izlemiyorum
Hepsinde zengin oğlan bütün kızları sıraya dizip çatır çatır...
Ask ve goz yasi hande ercelin guzelligine hayrna kaldim
Yaşiniz kacti?
Televizyonda çıkan dizileri çok uzun yıllardır izlemiyorum hatta televizyon bile izlemiyorum çünkü aşırı kalitesiz olmaya başladı seneryolar hep aynı basit şeyler
Kıskanmak çok güzel dizi izleyin olur mu reyting düşmesin kaldırılmasın yayından çok üzülürüm
Aklı olan insan şu dizileri izlemez o kadar vasat ötesi
Halef i çok merak ediyorum artık serhat yıldızı görsünnn meleği gondersin diye bekliyorum acaba hangi bölümde 😡
Orijinalinde soğuk bakmasında önemli sebepleri vardı. O da içten içe öldüğünü kabul edemiyor, inanamıyor oluşuydu.
Hiçbirini izlemeden diyebilirim ki, hepsi saçma, eski dizilerin yerini tutmaz. Nitekim tanıtım fotoğrafları ve konular bile aynı😅
Gözleri karadeniz hem yeni yeteneklerin keşfedildiği hem de farklı bir proje olduğu için açıkçası ben beğendim, ekranda yeni yüzler görmek sevindirici
Gözleri Karadeniz iyi gibi. Başlangıçları iyi oluyor ama , bölümler ilerledikçe çoğu dizi sıradanlaşıyor.
En sevdiğim dizi yabancı dizisi olan netflix'te yayınlanan Wednesday dizisi kullanıcı adımı da bu yüzden seçtim zaten
Kadro güzel, gerçek Zafer'in kendisini aşıp asıl koltuğa oturma serüvenini izlemek güzel olacak gibi.
Türk dizileri maalesef kötü, eskiden iyi diziler ve iyi oyuncular vardı.. Şimdi ise iyi oyuncular elbet var ama senaryolar sıradan ve kötü.
Yıllar oldu TV'de dizi izlemiyorum lakin Kıskanmak çok övülüyor o yüzden O şıkkı işaretledim :=
Türk dizisi izlemeyi bırakalı cok oldu en son korona zamanı izlemiştim